SAMA SEBI RUKOM IZVADILA SPIRALU: Kada čujete šta je uradila sa njom zgrozićete se!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.03.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sama sebi je izvadila spiralu.

SAMA SEBI RUKOM IZVADILA SPIRALU: Kada čujete šta je uradila sa njom zgrozićete se!

Foto: Instagram/ ashley.hartig

Ešli Harting i njen suprug Derek bili su uvereni da neće više imati dece zbog čega je ona stavila spiralu kao sredstvo kontracepcije. Ali, par sa Floride je ipak odlučio da dobije treće dete. Zajedno su 13 godina, a u braku 5 pa su želeli da prošire porodicu. Ona je doslovno uzela stvar u svoje ruke, jer nije želela da čeka termin kod ginekologa.

Osim što je uspela sama sebi da izvadi spiralu, to je pripremila kao poklon suprugu u kutijici koju mu je dala. 

Spirala je inače postavljena u materici i to je mali "uređaj" u obliku slova T koji vam postavljaju lekari. Poenta spirale je da ne ostanete u drugom stanju, a može se staviti i iz nekih zdravstvenih razloga. Ona zadržava spermu da ne dođe do materice. Štiti od trudnoće pet do deset godina.

- Tebalo mi je puno hrabrosti, ali sada se osećam osnaženo i pročišćeno. Satima sam listala TikTok pokušavajući da pronađem druge žene koje su to učinile. Govorili su kako je to lako, pa sam jednog dana, dok je muž bio na poslu, samo izvukla. Osetila sam konce i samo ga izvukla ravno iz grlića materice. Izašao je tako lako i nije bilo ni krvi, samo mali ožiljak oko njega - kaže.

Foto: Instagram/ ashley.hartig

Ešli se slika za Instagram sa psom

Ona nije razgovarala o tome sa lekarima, sama je to uradila.

- Imala sam zakazan termin za dve nedelje kod svog ginekologa, ali to je bio samo pregled da proverim spiralu, a odatle bi zakazali da je izvadim, tako da će proći oko četiri nedelje pre nego što stvarno izvade. Svaki dan sam razmišljala o tome kako to izvaditi, gledala sam i video snimke drugih žena koje to rade. Morala sam da pronađem samo malo više snage da to uradim i znala sam da to moram dobro da uhvatim. Prestala sam da pokušavam posle nekoliko sati, napravila pauzu i ispalo je - objašnjava i dodaje:

- Bolelo me nekoliko puta pa sam ostavila i otišla po sina iz škole, zvala sam planirano roditeljstvo pokušavajući da dobijem hitan termin, ali rekli su da ne rade i da moram u bolnicu. Nije bilo šanse da idem u bolnicu pa sam samo počela povlačiti s malo više pritiska i doslovno je iskliznulo bez bola.

 

Kada je ispalo to je spakovala i predala suprugu koji nije mogao da veruje kroz šta je prošla da bi mu poklonila, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading