DETERDŽENT ZA SUDOVE JE ČISTA MAGIJA ZA PRLJAVE PLOČE I RINGLE: Evo zbog čega sunđer nikako nije dobar za čišćenje, uzmite OVO

Autor: N.J.

Lifestyle

21.03.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da nam određene namirnice mogu pomoći u ribanju kuće.

DETERDŽENT ZA SUDOVE JE ČISTA MAGIJA ZA PRLJAVE PLOČE I RINGLE: Evo zbog čega sunđer nikako nije dobar za čišćenje, uzmite OVO

Foto: YouTube/ Mr. Gizmo

Čišćenje ravne ploče možda deluje mnogo lakše nego ringle na šporetu. Ali upravo to, mnogim domaćicama stvarno zadaje muke. Zato, pronašli smo odličan način kako da imate savršeno čistu ravnu ploču. Morate odvojiti oko 10 minuta za čišćenje, a ovu pastu probajte i za obične ringle na šporetu, verujemo da će se odlično pokazati.

Prvo uzmite deterdžent za sudove koji i inače koristite, zatim ga samo poprskajte po ringlama ili ravnoj ploči. Uzmite sodu bikarbonu pa njom pospite po tom deterdžentu. Ona je odlična za čišćenje svih površina pa tako i ove. Slobodno stavite veću količinu i lepo rasporedite svuda. Sledeći sastojak koji vam treba je hidrogen peroksid koji je moćni saveznik u čišćenju tvrdokornih mrlja. Potrebno je nekoliko kapljica svuda ravnomerno.

Foto: YouTube/ Mr. Gizmo

Očišćena ravna ploča u kuhinji

Tajna je koju četku za ribanje koristite. Nije pametno da na sve ovo uzmete sunđer i time oribate jer će on pola sastojaka samo upiti. Četku koju koriste ovde za čišćenje možete pronaći u mnogobrojnim radnjama za kuću i nije više od 150 dinara. 

Kružnim pokretima ribajte ploču oko 4 do 7 minuta. Kružnim pokretima sjedinićete sve što ste zajedno stavili na ploču i mrlje će polako nestajati. Kada očistite ostavite tako pet minuta.

Uzmite neki vlažan mali peškir ili krpu i počinite sa skidanjem. Posle toga pređite još jednom ubrusom.

Na kraju poprskajte sve malo sirćetom pa opet prebrišite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading