CRNA ČIPKA I HALTERI, ONA JE KAO AVION! Najlepša žena na svetu ne stari i sada je pokazala šta znači biti KRALJICA UNIVERZUMA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

20.03.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madalina Genea očarala je javnost fotografijama.

CRNA ČIPKA I HALTERI, ONA JE KAO AVION! Najlepša žena na svetu ne stari i sada je pokazala šta znači biti KRALJICA UNIVERZUMA! (FOTO/VIDEO)

Foto: shutterstock

Italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla Madalina Genea važi za jednu od najlepših žena na svetu. Javnost je neprestano oduševljena njenim izgledom i lepotom kojom pleni. Zapažena je kroz nekoliko uloga, a svoj put započela je davne 2011., dok manekensku karijeru gradi od 15. godine.

Ona se uz pevačicu Lejdi Gagu i mnoga druga poznata lica pojavila u filmu "Gučijeva kuća", gde je tumačila ulogu Sofije Loren. Zbog toga, mnogi su počeli da je upoređuju sa jednom od najpoznatijih italijanskih glumica čija je slava i popularnost dostigla svetske razmere. Nedavno je opet uzburkala javnost trilerom u kom glumi sa Edom Vistvikom, poznatim po ulozi Čaka Basa u seriji "Tračara".

Foto: Izvor: Printscreen/ Instgaram/ officialmadalinaghenea

Madalina i Ed se slikaju

U jednom periodu ona se oprostila od fanova zbog narušenog zdravstvenog stanja, ali je nastavila da objavljuje fotografije na Instagramu. Jedna je potpuno pomutila razum kako muškarcima tako i ženama. Manekenka je pozirala u crnom kompletu, istakla je grudi dok su crne čarape posebno došle do izražaja. Provokativno i smelo u isto vreme!

Nakon toga podelila je video gde pozira i razmeće se oblinama u različitim crnim kompletima. U jednom momentu počela je da svlači bretelu sa kompleta tako da je na trenutak izgledalo kao da će je skinuti.

Nakon ovog videa, 60 000 ljudi palo je u trans!

Inače, ona ima ćerku i sama pomisao kako je uspela da vrati ovakvu figuru je za svaku pohvalu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading