NAJFATALNIJA BAKA PREVAZIŠLA JE I DVE DECENIJE MLAĐE - NIKO NE VERUJE KOLIKO IMA GODINA: Bez ijedne operacije RASTURA u kožnom preuskom kompletu, svi poručuju "BOGINJO" (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.03.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Htela je da pokaže odevnu kombinaciju, ali je pažnju privuklo nešto drugo.

NAJFATALNIJA BAKA PREVAZIŠLA JE I DVE DECENIJE MLAĐE - NIKO NE VERUJE KOLIKO IMA GODINA: Bez ijedne operacije RASTURA u kožnom preuskom kompletu, svi poručuju "BOGINJO"  (FOTO)

Foto: TikTok/ginafit68

Džina Fiz se snima provokativno

Žena koja se predstavlja kao Džina Fit na TikTok - u potpuno je raspametila sve one koji su sasvim slučajno naleteli na njen profil. Ona je seksi baka i izgleda fantastično. Poenta njenih videa bila je da se pohvali zanimljivim i seksi odevnim kombinacijama, ali njeni obožavaoci primetili su nešto sasavim drugo – telo u 54. godini.

Njoj godine definitivno nisu ograničenje za perfektan izgled koji poseduje, a obožavaoci su ostali zapanjeni. Redovno objavljuje provokativan materijal na pomenutoj društvenoj mreži i stvara zazubice i duplo mlađima od sebe. Da bi joj pokazali koliko se dive njenom izgledu, lepi komentari ne prestaju.

Tek nakon što je otkrila koliko ima godina, svi su komentarisali da je neverovatna! U jednom videu otišla je korak dalje pa je pokazala dekolte. Napisala je:

- Mogla bih da ti budem maćeha ili baka. Imam 54 godine - komentarisala je ona i izazvala haos na mrežama.

Neki kažu da ovo radi samo zbog provokacije, što je donekle i tačno jer bez ustezanja pokazuje crveni veš ispod kožne suknje, bele podvezice i slično. I kada mislite da će se konačno tu zaustaviti, ne! Ode korak dalje i obuče haljinu sa prorezim koja pokazuje svaki deo tela, piše "Dejli star".

Ni njena šminka nije minimalna, pa da bi upotpunila stajling koristi jake karmine i pući se u kameru. I pored drskih stajlinga bez želje da se zaustavi, ljudi smatraju da ne preteruje. Naprotiv, hvale je i komentarišu ispod njenih videa:

- Nema šanse da sa 54 godine izgledaš ovako - pišu.

- Ti si kao boginja - komentarišu drugi.

I zaista, ova žena je kao vino, ne stari!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading