NATAŠA JE IMALA 10 GODINA KADA JE OTETA, A NAREDNIH 8 PROVELA JE U ZATOČENIŠTVU SA PSIHOPATOM: Danas živi u njegovoj kući mrzi kada joj kažete ovo!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša danas ima 34 godine i smatra se da još uvek ne može da zaboravi prošlost.

NATAŠA JE IMALA 10 GODINA KADA JE OTETA, A NAREDNIH 8 PROVELA JE U ZATOČENIŠTVU SA PSIHOPATOM: Danas živi u njegovoj kući mrzi kada joj kažete ovo!

Foto: Printscreen/Youtube/ wocomoDOCS

Da li znate priču Nataše Kampuš?

Nataša Kampuš oteta je 1998. godine kada je krenula u školu i tada je imala samo 10 godina. To je dovelo do jedne od najvećih potraga za nestalim osobama u Austriji, ali tragova nije bilo. Potraga za njom promenila se nakon izveštaja da su videli kako je dvojica muškaraca unose u beli kombi.

Gde je bila?

U skrivenom podrumu bez prozora Priklopilove kuće, gradiću severoistočno od Beča, Nataša je bila zatočena. Ovde je pretrpela seksualnu i fizičku torturu te joj je najpre bilo zabranjeno napuštati podrum pod bilo kojim uslovima. Bila je prisiljena da kuva i čistiti za Priklopila jer joj je postupno omogućen pristup dodatnim prostorijama u kući. Dao joj je na raspolaganje knjige i radio i nije mu smetalo da se sama školuje.

Republika

Foto: YouTube/ Jutarnji list

Nataša Kampuš

Na kraju je Priklopil pristao da mu se Nataša pridruži na odmoru. Kada je ona imala 18 godina, dobila je dopuštenje da usisa automobil blizu prilaza kuće. Na kratko je nestao iz vidokruga i udaljio se od zvuka usisavača jer je imao poziv. Nataša je iskoristila ovu priliku da pobegne, odjurivši do komšije i predstavivši se. 

Kontaktirali su policiju. Kasnije je utvrđeno da ona ima Stokholmski sindrom jer je izjavila da joj je žao otmičara. Na pomenutu dijagnozu ona se strašno uvredi.

Foto: Printscreen/Youtube/ wocomoDOCS

Kuća u kojoj je bila Nataša - kuhinja

Priklopil se divio Hitleru i želeo je da se ona oseća kao žrtva nacista.

- Dao mi je malo hrane i odeće, ponižavao me, pustio me da radim teške poslove i obrijao mi je glavu. Divio se Adolfu Hitleru i želio je da se osećam kao nacističke žrtve - rekla je nakon bega, piše "wionews".

Foto: Printscreen/Youtube/ wocomoDOCS

Kuća u kojoj je bila Nataša

Danas, ona je autorka i voditeljka. Do sada je napisala dve knjige o vremenu u zatočeništvu. Dodeljena joj je Priklopilova kuća i pre 14 godina odlučila je da živi tamo.

Inače, on se bacio pod voz isti dan kada je ona pobegla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading