TVRDI DA JE OTETA PRE 16 GODINA: Pokazala sliku kao DOKAZ – Ko je Julija koja je sigurna da je kidnapovana?

Autor: N.J.

Lifestyle

23.02.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka tvrdi da je ona nestala devojčica koja je oteta sa samo tri godine.

TVRDI DA JE OTETA PRE 16 GODINA: Pokazala sliku kao DOKAZ  – Ko je Julija koja je sigurna da je kidnapovana?

Foto: Youtube/Mirror, Wikipedia/Disappearance of Madeleine McCann

Medlin Meken

Julija Falstina već neko vreme tvrdi da je ona nestala britanka Medlin Meken koja je oteta iz svog kreveta kada je bila na odmoru u Portugalu sa roditeljima 2003. godine. Ona bi sada imala 19 godina i smatra se mrtvom. Evo šta se zna o Juliji i na koji način bi ona mogla da potkrpi ovu sumnju.

Ko je Julija?

Ona je ambiciozna muzičarka, menekenka, a zanimljivo je što je na Instagramu izjavila da joj nedostaje Medlin. Ukratko je progovorila o svom životu, istakavši da je na ljubavnom polju srećna, ali da neće biti jer će je dečko ostaviti ako nastavi da priča o ovom slučaju. U nekim izveštajima navedena je pod drugim prezimenom.

Priča da se ne može setiti velikih delova svog ranog detinjstva, nije sigurna koliko ima godina i nikada nije videla svoj rodni list. Prvi put joj je baka spomenula tu devojčicu pre nekoliko meseci.

- Ne sećam se većeg dela svog detinjstva, ali moje najranije sećanje je jako snažno i odnosi se na odmore na toplim mestima gde su bile plaže i bele ili veoma svetle zgrade sa stanovima - rekla je i dodala:

- Ne vidim svoju porodicu u sećanju.

Foto: Printskrin

Medlin kada je bila mala

Gde živi trenutno?

Ona je iz Poljske i trenutno živi u Nemačkoj.

Koji dokaz ima da je ona ta devojčica?

Na društvenim mrežama dokumentovala  je očiglede fizičke sličnosti između devojčice i sebe -  uključujući jasan mladež na desnom obrazu svake devojke.

- Imam slične oči, oblik lica, uši, usne, imala sam razmak između zuba (kao ona) - napisala je u jednoj objavi, uz fotografije otetog deteta i sebe.

Takođe, istakla je da sumnja i u roditelje jer nikada nije videla fotografiju svoje trudne mame. Isto, podelila je policijsku skicu čoveka kog su svedoci videli kako nosi dete u portugalskom odmaralištu i napisala:

- Prepoznajem ovu osobu..izgleda vrlo slično mom zlostavljaču - napisala je i ubacila crv sumnje izjavivši da je lovio nemački pedofil.

Roditelji nestale djevojčice, Geri i Kejt, pristali su da urade DNK test kako bi se utvrdilo jesu li zaista u srodstvu.

- Počela sam da sprovodim vlastito istraživanje, otkrila sam šta joj se desilo i povezala sam sve - napisala je u objavi.

- Moram znati istinu. Treba mi DNK test i moram razgovarati sa njenim roditeljima. Pomozi mi! – piše “Njujork post“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading