OVIH PET STVARI HITNO IZBACITE IZ KUĆE: Magnet su za nesreću, negativnu energiju i gubitak novca

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim predmetima nije mesto u kući.

OVIH PET STVARI HITNO IZBACITE IZ KUĆE: Magnet su za nesreću, negativnu energiju i gubitak novca

Foto: Izvor: Unsplash/ Outsite Co

Ove stvari izazivaju lošu energiju, nepovoljne odnose, ali i finansijske probleme prema feng šui stručnjacima. Kada u domu vlada negativna energija to može znatno da promeni odnose u kući. Prema feng šui stručnjacima tako nešto je i moguće, a evo zbog čega.

Kaktus

Stoga, kaktus je biljka za koji mnogi veruju da je negativna biljka, ali da li je baš tako? Razlog zbog kog se navodi da je kaktus sprovodnik loše energije je što ima trnje na sebi. Veruje se da se univerzalna energija između vrata i prozora prekida. Smatra se, da ako se kaktus stavi u trpezariju, odnosno tamo gde najviše vremena porodično provodite, ali i u kupatilo, tu nema opuštanja. Ako držite ovu biljku u trpezariji, svađe sa porodicom su neizbežne. A sa druge strane, feng šui podržava biljke, u smislu da su oni provodnici energije i kao takvi su potrebni su u domu, ali nismo sigurni da li to važi i za kaktuse. Izbor je svakako na vama.

Generalno mrtve biljke se ne preporučuju u kući, jer se smatra da donose lošu energiju.

Foto: Photo by Maria Orlova from Pexels

Kaktusi u malim saksijama

Otvoren kišobran

Veruje se da otvaranje kišobrana u kući donosi nesreću i to je tako od davnina. Tako da, ako slučajno kod nekoga u kući otvorite kišobran, verovatno ćete baš naljutiti domaćina. Znači kišobran ne treba da bacite, samo povedete računa da se ne otvori.

Pokvarene i polomljene stvari

Pocepanu odeću, polomljene ramove, figure, pokvarene fioke, sve bi trebalo da izbacite iz doma. Veruje se da sve to loše utiče na finansijsko stanje u kući, misle feng šui stručnjaci.

Foto: pixabay.com

Obeležavanje datuma u kalendaru

Stari kalendar

Takođe, prema feng šui stručnjacima sve što imate u kući, a pokazuje nešto pogrešno takođe donosi nesreću. Bar se tako veruje. Zato, vreme je da iz kuće izbacite kalendar iz prethodnih godina, jer ugrožava prosperitet na svim poljima.

Rasparne čarape

Uglavnom, skoro svi ostavljamo rasparne čarape jer verujemo da ćemo kad tad drugu negde magično naći. Ali, nekada je bolje odmah da ih bacimo jer se smatra da unose lošu energiju u ljubavni odnos i simbolizuju razdvojenost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading