PET STVARI ZBOG KOJIH VAŠ DOM IZGLEDA JEFTINO: Evo šta obavezno morate izbaciti i to ODMAH!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da postignete skupoceni izgled sledeće stvari izbacite.

PET STVARI ZBOG KOJIH VAŠ DOM IZGLEDA JEFTINO: Evo šta obavezno morate izbaciti i to ODMAH!

Foto: Shutestock

Znate li šta je prva stvar koju gosti zapaze kada vam uđu u kuću? To je obično nameštaj u dnevnoj sobi, jer je najglomazniji i prvi "upada u oči". Kada se odlučite da kupite životni prostor, važna tačka na koju bi trebalo da obratite pažnju jeste kako ćete ga urediti. Najvažnije je da sve bude onako kako se vama sviđa, ali ako niste neko ko voli da je svaki kutak u domu ispunjen sitnicama, preporučujemo vam da uredite dom na sledeći način kako biste postigli finiji izgled.

Sofa

Kao što smo na početku rekli, prva na spisku je sofa, odnosno nameštaj koji držite u dnevnoj sobi. To je detalj koji nećete tek tako moći da menjate svake godine (verovatno). Zato birajte onu boju koja vam može odgovarati uz više boja zidova. To je komad u koji morate uložiti novac, zato se spremite za veći izdatak kako biste je koristili duži vremenski period.

Foto: pixabay.com

Devojka sedi u kožnoj stolici

Slike

Ne pričamo o skupim umetničkim delima, već o "umetničkim delima" kupljenim u prodavnici i to ne bilo kakvim. Ako u domu poređate male fotografije koje su kao umetničko delo na kom je ispisan jedan stih, na običnom papiru, a sve ste uredili po "poslednjoj modi" takav detalj sigurno neće pozitivno doprineti opštem utisku. Kupite sliku u galeriji kako biste postigli mnogo lepši i "jači" utisak.

Kablovi koji vire na sve strane

Razumemo da to možda nije do vas, ali onda se bar potrudite da ih na pravi način sakrijete. Birajte detalje koji će vešto prikriti sve što se nalazi iza njih, te to znači da moraju biti odgovarajuće veličine. 

Foto: shutterstock

Uređeno dvorište - fenjeri i stolica

Zastarele plafonjere

Znate one koje imaju "beli oklop" i drvene ivice? E baš te izbegavajte! Birajte nešto modernije.

Tepisi pogrešne veličine i boje

Koliko je bitno kakav je tepih, toliko je i bitno kako se uklopio u ostatak prostorije. Potrudite se da izaberete onaj koji odgovara sobi. Loše odabran tepih doprinosi jeftinom izgledu sobe. Ako se dodiraju svi delovi nameštaja sa tepihom, znači da ste izabrali tepih koji odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading