OTKRIVENO KO JE DŽEJLI NAJVEĆA PODRŠKA: Ove dve lepotice osvajaju region! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podjednako lepe, mlade i zgodne!

OTKRIVENO KO JE DŽEJLI NAJVEĆA PODRŠKA: Ove dve lepotice osvajaju region! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ dzejlaramovic

Džejla Ramović pevačica

Emotivni život Džejle Ramović je skoro pa nepoznat javnosti, ali nešto se i zna o njenim ukućanima, najbližima i njoj. Ona je dugo na estradnom nebu, a većinu zanima njen ljubavni život. Malo ko ne primećuje da pored nje stoji njena stalna podrška - njene sestre.

Džejla ima dve sestre, starije, Šejlu i Lejlu. One više nisu Ramović jer su obe sklopile brak sa svojim partnerima baš ovog leta. Kako obično biva kada se istakne jedna sestra, druge padaju u njenu senku. Ipak, ovde nije bilo tako. Iako su sve tri talentovane za pevanje, njene dve sestre usmerile su se na Jutjub scenu, te su poznati vlogerke. One su čak snimale i sopstveno venčanje, što se posebno dopalo njihovoj publici.

 

Lejla Ramović je influnserka, ima završen Ekonomski fakultet i u julu ove godine rekla je "da", a samo nekoliko meseci nakon nje to je učinila i druga sestra, Šejla. Upravo Šejlino venčanje bilo je osnova za mnogobrojne komentare i to pozitivne, na račun izgleda, odnosno odabira stajlinga njenih sestara.

Džejla i Lejla su se uskladile u izboru garderobe. Njihove haljine oličenje su ukusa, stila i hrabrosti. Kako se vama dopadaju?

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ ramoviclejla

Video snimljen za svadbu Šejle Ramović

Džejla je najmlađa sestra Ramović (22), iako se mnogo spekuliše da je sada došao red na njennu svadbu, ona je ipak dala prednost obrazovanju i fakultetu koji je upisala u Barseloni. Da podsetimo, ona je osvojila srca mnogih kada se sa samo 12 godina pojavila u jednom poznatom muzičkom takmičenju. Kasnije pobedila je u "Zvezdama Granda", a mentorka joj je bila Marija Šerifović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading