KATARINA GRUJIĆ SMRŠALA 14 KILOGRAMA BEZ DIJETE! Izbacila tri namirnice i potpuno se transformisala!

Autor: N.J.

Lifestyle

20.10.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smršala je 14 kilograma bez dijete i strogih pravila!

KATARINA GRUJIĆ SMRŠALA 14 KILOGRAMA BEZ DIJETE! Izbacila tri namirnice i potpuno se transformisala!

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Grujić pre nepunih godinu dana na svet je donela ćerkicu Katju. Ona se porodila carskim rezom. Kako je porođaj drugo stanje mame, i pevačica je prežvela određenje fizičke promene koje su uticale na njenu kilažu, što je i normalno.

Gojenje u trudnoći je nešto što ne zaobilazi nijednu trudnicu, te ni Katarina nije bila pošteđena. Ipak, najbitnije je da je na svet donela zdravu bebu, kojoj će fudbaler Marko Gobeljić i ona u decembru proslaviti prvi rođendan.

Ona je odlučila da ništa ne stane na put njenoj želji da smrša i "skine" sve kilograme koji su se nagomilali u trudnoći, te je preduzela sve potrebne mere. Kako kaže ona se u tom periodu ugojila 14 kilograma. Sada, Kaća izgleda i više nego sjajno, a u prilog tome govore i brojne fotografije. Kada je podelila fotografiju na Instagramu kako vežba u teretani, malo je reći da su se mreže "usijale".

Foto: Instagram

Katarina Grujić trenira

 

Kako je smršala?

Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram - objasnila je Kaća za medije i istakla šta je izbacila iz jelovnika kako bi kilažu vratila na staro:

Foto: Instagram.com

Kaća Grujić postigla je željenu kilažu ovim trikom

Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način - istiće Grujćka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading