OVAKAV SKANDAL NA SRPSKOJ SVADBI NIJE NIKAD VIĐEN: Prvo nije bilo dovoljno hrane, a onda su mladenci imali ovaj zahtev!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova svadba izazvala je burne reakcije.

OVAKAV SKANDAL NA SRPSKOJ SVADBI NIJE NIKAD VIĐEN: Prvo nije bilo dovoljno hrane, a onda su mladenci imali ovaj zahtev!

Foto: Pixabay

Jedna svadba koja je održana u Srbiji izazvala je mnogo burnih reakcija, nakon što je  žena ispričala šta se dogodilo, jer je na istu bila pozvana kao gost.

- Mlada i mladoženja su novac potrošili na salu koja je bila veoma skupa, a mlada je takođe želela dizajniranu haljinu, pa su tako ostali bez novca za dodatno osoblje - napisala je žena u svojoj ispovesti na "Redit - u".

S obzirom na to da su želeli svadbu na raskošnom i skupom mestu, onda je to potencijlano značilo da neće imati novca za druge troškove i tako je i bilo. Nisu imali dovoljno novca da ugoste zvanice, zbog čega su neki otišli praznih stomaka kući:

- Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni - piše ona.

Foto: shutterstock

Svadbeni ples venčanog para

To nije bilo sve, ona i devetoro drugih gostiju su dobili zadatak da operu sudove, što je goste šokiralo i iznerviralo.

Ljudi su u komentarima masovno pisali kako to nije fer sa njihove strane, većina je bila šokirana, a drugi su se pitali kako im nije glupo da traže tako nešto od gostiju.

Ovo je definitvno jedna od najčudnijih svadba. Ali, nisu samo svadbe čudne, već nekada i običaji. 

Mladoženja mora da pogodi mladu

Pa tako ćemo se podsetiti jedng običaja gde mladoženja treba da ustreli mladu i to uz pomoć luka i strele i ima pravo na tri pokušaja. Ne znači to da bi trebalo da je ubije, nego kad proba sa te tri strele, onda ih lomi i to je osiguranje da će se mlada i mladožnja voleti do kraja života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading