SVU UŠTEĐEVINU POTROŠILA NA SVADBU, A MLADOŽENJA NIJE DOŠAO: Mlada održala venčanje bez njega, gosti ŠOKIRANI!

Autor: N.J.

Lifestyle

17.10.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan venčanja saznala je da se neće udati.

SVU UŠTEĐEVINU POTROŠILA NA SVADBU, A MLADOŽENJA NIJE DOŠAO: Mlada održala venčanje bez njega, gosti ŠOKIRANI!

Foto: Izvor: Pixabay/melancholiaphotography

Kejli je sa parterom je bila u vezi četiri godine, a na dan venčanja je saznala da se neće udati za njega.

- Videla sam ga dan ranije u 16 časova, od tada je prestao da razgovara sa mnom. Bila sam šokirana, nisam dobila nikakvo objašnjenje od njega. Sada više ni ne očekujem, jer je prešao sve granice - počinje priču povređena žena, a prenosi "Objektiv".

Oni su se verili u avgustu 2020. godine, a devojačko veče Kejli je proslavila sa svojim drugaricama u stanu koje su iznajmile za tu priliku.

- Moj budući muž i ja smo se već dogovorili da ne razgovaramo jedan sa drugim dan pre venčanja, tako da nisam znala šta se dogodilo kada je prestao da priča sutradan - nastavlja ona.

Foto: Izvor: Usplash/ Jonathan Borba

Devojačko veče - mlada nazdravlja sa deverušama

 

Mladoženja je uveče napustio žurku. Svedoci i potencijalni svekar morali su da obaveste Kejli da se venčanje neće održati. Mlada se ipak nadala da će on doći, zbog čega nije želela da obustavi pripreme za ceremoniju.

- Počela sam da plačem - rekla je ona.

27-godišnjakinja je obavestila sve da će ceremonija biti otkazana.

Tada se kamerman našalio da, pošto je Kejli potrošila toliko novca na organizaciju događaja i da su gosti bili tu, ne bi trebalo da odustane od venčanja.

Kejli je svu svoju ušteđevinu potrošila na oragnizaciju slavlja. Čak i bez mladoženje ona je slavlje napravila, i odlično se provela sa prijateljima i porodicom.

 

 

- Potrošila sam sav taj novac, radovala sam se jelu, plesu sa tatom, druženju sa porodicom, pa zašto da ne? - Kejli je objasnila.

 

 

- Prvo gosti nisu znali kako da se ponašaju, mislim da su se malo uplašili, ali su onda svi počeli da me bodre i da me grle.

Na svadbi je bila i mladoženjna porodica

Ona je čak ispoštovala i prvi ples koji se svakako desio, sekla je i tortu, ali sama. Čak nije otkazala ni svadbeno fotografisanje.

- Kejli ima zlatno srce i učinila bi sve za svakoga. Nije zaslužila da bude napuštena na dan venčanja bez reči objašnjenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading