BIJONSINA DESETOGODIŠNJA ĆERKA LICITIRA DIJAMANSTKE MINĐUŠE ZA OVU CIFRU : Reditelj koji se takmičio sa njom žestoko prokomentarisao devojčicu

Autor: N.J.

Lifestyle

25.10.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetogodišnja devojčica želela je papreno skupe minđuše.

BIJONSINA DESETOGODIŠNJA ĆERKA LICITIRA DIJAMANSTKE MINĐUŠE ZA OVU CIFRU : Reditelj koji se takmičio sa njom žestoko prokomentarisao devojčicu

Foto: Shutterstock

Bijenose i Džej Zi

Blu Ajvi iznenadila je obožavatelje tokom vikenda kada se saznalo da je 10-godišnjakinja ponudila 80.000 dolara za par dijamantskih minđuša Lorein Švots dok je prisustvovala luksuznoj aukciji. Devojka ima istoriju u aukcijskoj kući, prethodno je ponudila 19.000 dolara na istom događaju 2019. godine kada je imala samo šest godina. Poznavateljka umetnosti nadmetala se za akrilnu sliku mlade Sidni Poitier i ušla je u nadmetanje sa misterioznim suparnikom piše "Dejli Mejl".

Ispostavilo se da je taj tajanstveni licitator niko drugi nego Tajler Peri (53) koji nije ni znao da licitira protiv deteta.

Foto: youtube.com/Beyoncé Brazil

Pevačica Bijonse na nastupu

 - Neko drugi je licitirao protiv mene - rekao je Peri kasnije za NBC-jevu emisiju "Tudej" nakon pobede u licitacijskom ratu sa Blu Ajvi.

- Nisam znao ko je to - rekao je i dodao:

- Pogledam i to je ona -  rekao je uticajni redatelj.

- Uzima veslo iz Džej Zijeve i Bijonsine ruke i licitira - kaže on.

Perijeva odlučnost nije se pokolebala kad je shvatio da mu je konkurencija praktično dečiji vrtić.

 

 

- Ovaj me klinac danas ne nadmašuje - rekao je o svojoj odlučnosti.

- Danas ćeš naučiti, devojčice, dobiću ovu sliku.

Iako je možda propustila nagradu, Blu Ajvi nije dopustila da to utiče na njeno samopouzdanje i brzo je ponudila više novca za sledeći predmet: umetničko delo veličine 36” x 36” sastavljeno od dekonstruisanih pravnih knjiga iz Indiane i medicinske knjige iz Kalifornije, koje je stvorio umetnik Samuel Levi Džons. Uspela je ugrabiti knjigu za 10.000 dolara.

Nije odgovorna Blu Ajvi

Blu Ajvi nije odgovorna za licitiranje astronomskih cena ulaznica. Iako možda ima samo 10 godina, prvorođena ćerka Džej Zija i Bijonse "procenjuje" se na 500 miliona dolara.

Ceo život provela je u centru pažnje, a časopis "Tajm" ju je samo dva dana nakon rođenja nazvao "najpoznatijom bebom na svetu".

Njena saradnja sa Bijonse na pesmi "Braun Skin Grl" donela joj je i titulu najmlađe dobitnice nagrade BET i druge najmlađe osobe koja je osvojila nagradu "Gremi". Prošle godine Blu Ajvi se razgranala još jednim talentom, pojavivši se kao mladi model u promotivnom materijalu za majčinu liniju Ajvi Park x Adidas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading