Ćerka Džej Zija i Bijonse je PORASLA, a FASCINATAN prizor naslednice je sve ostavio bez DAHA: Blu Ajvi izgledom ODUŠEVILA SVET! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet priča o naslednici Bijonse i Džej Zija!

Ćerka Džej Zija i Bijonse je PORASLA, a FASCINATAN prizor naslednice je sve ostavio bez DAHA: Blu Ajvi izgledom ODUŠEVILA SVET! (FOTO)

Foto: youtube.com/Beyonce

Ćerka Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter oduševila svet svojim odnosom sa ocem na NBA utakmici, a neviđena sličnost sa majkom je sve iznenadila.

Dokazala je da je već nasledila besprekoran osećaj za stil mame Bijonse, desetogodišnjakinja zasenila sve stajlinom.

 Nosila je kožnu jaknu i crnu majicu sa natpisom "Devojka braon kože" ispisanim preko prednje strane. Da završi svoj izgled, Blu Ajvi je nosila naočare za sunce, minđuše i Nike patike.

 

 

Na ovoj fotografiji, ne više tako mala Ajvi Blu toliko liči na majku Bijonse, da se ne može opisati. Prepoznatljive lokne, slične crte lica, nasledila je od nje sve najbolje. Definitivno, krv nije voda

 

 

Džej-Zi i Blu Ajvi su sedeli pored terena dok su gledali kako se Boston Seltiksi suočavaju sa Golden Stejt Voriorsima, stvarajući uspomene koje su nezamenljive.

- Tokom utakmice Džej je držao ruku oko njenog ramena i ukazivao joj na različite stvari na terenu - rekao je očevidac za E! Vesti - Bio je tako ponosan na nju. Dao joj je veliki tatin poljubac u obraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading