Kebina ćerka NE SME da se vrati u Srbiju?! OTKRIVENO čime se zapravo BAVI Nataša Kojić, otac sve POTVRDIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba stavio tačku na spekulacije oko njegove ćerke Nataše!

Kebina ćerka NE SME da se vrati u Srbiju?! OTKRIVENO čime se zapravo BAVI Nataša Kojić, otac sve POTVRDIO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

U poslednje vreme se sve više spekuliše da Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe koja godinama živi u Americi navodno ne sme da izađe iz te zemlje.

Nataša već godinama boravi tamu, ali kako pišu mediji, navodno radi na “crno” pa kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati, te iako je željna porodice ne sme da dođe u Srbiju i željno iščekuje svaki dolazak u Ameriku svakog člana porodice. Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muzičku karijeru.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Kojić

 

- Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku nijednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku - kaže izvor za Ekspres.

I dok su svi pomislili da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, on je rešio da stavi tačku na takve glasine i poručio svima sledeće:

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista - rekao je Dragan Kojić Keba, prenosi Ekspres.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sneza

10.06.2022 12:13

A kebina druga cerka.

Sabcanin

18.06.2022 15:09

Luckasta ali lepa romkinja .