OVO JE VANBRAČNA ĆERKA Dragana Kojića Kebe: Priznao je, ali je NIKADA nije upoznao, Ina je izrasla je u PRAVU LEPOTICU, a ovaj detalj do sada niko nije ZNAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je vanbračna Kebina čerka Ina Jevremović.

OVO JE VANBRAČNA ĆERKA Dragana Kojića Kebe: Priznao je, ali je NIKADA nije upoznao, Ina je izrasla je u PRAVU LEPOTICU, a ovaj detalj do sada niko nije ZNAO! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pre dvadesetak godina odjeknulo je kao bomba da Keba ima vanbračnu ćerku Inu iz veze sa tekstopiscem Ljiljana Jevremović.

Ljiljana je za Inu tvrdila da je rođena iz ljubavi sa Draganom Kojićem Kebom, a o čemu pevač nikada nije želeo javno da govori.

Nekoliko godina trajao je sudski spor, stiglo se i do Strazbura, da bi na kraju Keba priznao očinstvo, ne pokazujući želju da se sa detetom upozna i zbliži. 

- Ina ni danas nema kontakt sa ocem - izjavila je Ljiljana Jevremović za Kurir televiziju.

Republika

Foto: Instagram

Ina Jevremović

 

- On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, uvek istog datuma u mesecu. Ni dan ranije, ni dan kasnije. Ni dinar manje, ni dinar više. To je iznos koji je sud odredio. Do njene sedme godine bila je jedna cifra, druga do srednje škole, a treća sada, budući da studira, prenosi Hello.

Republika

Foto: facebook printscreen

Ljiljana Jevremović

 

Dragan Kojić Keba ostao je dosledan svom stavu da o ovom slučaju ne govori javno, pa ne odgovara ni na Ljiljanine prozivke da je “loš i zao čovek”. Izjave ne daje ni Ina Jevremović, danas student psihologije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading