NASLEDNICA Dragane Mirković njena slika i prilika: Pune usne, tanak struk, vitak stas, evo u kakvu LEPOTICU je pevačicina ćerka IZRASLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica Dragane Mirković slika i prilika majke!

NASLEDNICA Dragane Mirković njena slika i prilika: Pune usne, tanak struk, vitak stas, evo u kakvu LEPOTICU je pevačicina ćerka IZRASLA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com

Pored sina Marka na koga je Dragana Mirković izuzetno ponosna, pevačica je ponosna i na svoju ćerku Manuelu koja je izraslla u pravu lepoticu, Iako su se dugo skrivali od javnog sveta i živeli mirnim životom, i sin i ćerka su odlučili da otvore profile na društvenim mrežama, te da fanovi mogu malo bolje da ih upoznaju

Manuela je napunila 18 godina, a dugo je domaća javnost čekala da je vidi, jer su poslednje fotografije koje su se mogle videti bile kad su bili deca, sada kada Manuela neretko deli svoje fotografije na mrežama, nemoguće je sakriti oduševljenje. Naime, naslednica Dragane Mirković njena je slika i prilika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❥ Manuela (@manubijelic)

 

Pune usne, vitko telo, i duga crna kosa krase Manuelu, a na mrežama ona povremeno pokazuje da živi život kakav i mnoge druge devojke.Bogata naslednica Tonija Bijelića obožava šoping, putovanja, ali u svemu ima meru i baš poput svoje mame neguje skromnost kao najveću vrlinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❥ Manuela (@manubijelic)

 

‒ Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana Mirković u emisiji „Prvi red“ i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maxim

09.06.2022 16:06

Lici na oca preslikana a ovo sto vidimo je zahvaljujuci estetskoj hirurgiji.

Miki

09.06.2022 17:11

@Maxim - Koliko glup komentar,devojka je jako mlada,svasta...

Vesna

10.06.2022 13:57

Ma dajte, šta je ovde lepo, baš ništa