NEKOLIKO FRIZURA CECE RAŽNATOVIĆ "SKIDAJU" GODINE: Ovo će vas podmladiti bez ikakvih tretmana! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.10.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecine frizure skidaju godine!

NEKOLIKO FRIZURA CECE RAŽNATOVIĆ "SKIDAJU" GODINE: Ovo će vas podmladiti bez ikakvih tretmana! (FOTO)

Foto: Miloš Nadaždin/Blic TV

Da li ste znale da frizurom možete skinuti godine sa lica? Samo je bitno odabrati frizuru koja će vama lepo stajati i možete biti sigurne da ćete delovati mlađe i svežije. Nova frizura može otkloniti umor sa lica, ali pre odlaska kod frizera morate da procenite stanje vaše kose. Trebalo bi da koristite maske i regeneratore koji će je nahraniti i oporaviti od čestog korišćenja pegle i ostalih "pomagala" za kosu. 

Pokazaćemo vam nekoliko frizura pevačice Cece Ražnatović koje i vama mogu fenomenalno stajati, osećaćete se mlađe, a tako ćete i izgledati.

Ceca ima istančan ukus i uvek bira frizuru sa merom, stoga nikada ne omaši! Opredelila se za elegantan stil koji je uvek u modi. Tim koracima ide već neko vreme, zato ako želite da ovako izgledate potrebno je samo da se opredelite za jednu od ovih frizura.

Tri mladalačke frizure Cece Ražnatović

Dve frizure su zapravo veoma slične. Razlika je da li je kosa uvijena ili isfenirana na ravno. Ceca se odlučila za visoki rep od polovine kose, koji ističe vaše lice. Ostatak kose je "pušten" i isfeniran na ravno. Istu takvu opciju iskoristila je za sličnu frizuru, samo što je donji deo kose uvijen u lokne.

Mladalačkom izgledu doprinela je i "kosa do ramena", koja fenomenalno ističe sve prednosti lica. Pevačica je izabrala ombre, odnosno posvetlila je donji deo kose.

Koja se frizura vama najviše sviđa?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading