POKLANJAMO RUSKI LEKAR: Saznajte koje su to pečurke koje leče rak, kako maline utiču na naše telo i kako se izboriti sa tragičnim gubitkom kod prekida trudnoće

Autor:

Lifestyle

05.08.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa našim dragim čitaocima poklanjamo magazin "Ruski lekar" u kome možete pronaći brojne korisne informacije o zdravlju i prirodnom lečenju.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 6. avgust 2020. godine

Pečurke su veoma hranljive i veliki broj ljudi uživa u njihovom ukusu. Ali, one mogu biti i veoma lekovite. Neke vrste gljiva su toliko blagotvorne da se njima može lečiti čak i rak i različiti oblici tumora. Takođe, gljive su veoma korisne i kada je u pitanju poboljšanje rada pojedinih organa, jetre, bubrega i čišćenje organizma od opasnih toksina. U našem magazinu predstavljamo nekoliko vrsta moćnih pečuraka koje bi trebalo da uvrstite u svakodnevnu ishranu i time poboljšajte svoje zdravlje.

Origano nije samo začinsko bilje koje jelima daje fenomenalan ukus. Od njega se spravlja lekoviti čaj koji ima veoma moćno protivupalno dejstvo.

U "Ruskom lekaru" saznajte i zašto je važno da svakodnevno konzumiramo maline i kako ovo ukusno voće deluje na naše telo.

Nasilni prekid trudnoće je jedan od najneprijatnijih događaja sa kojima može da se suoči jedna žena. Kako se psihički oporaviti nakon abortusa ili pobačaja? Kako povratiti fizičku snagu i nastaviti dalje sa životom? Na sva ova životna pitanja odgovor pronađite u našem magazinu.

Problemi sa slepim crevom umeju da budu veoma bolni. Ono što najviše utiče na kompikaciju sa ovim organom jeste način ishrane. Iako se čini da ovaj deo debelog crve nije uopšte potreban, ipak se na njemu nalaze važne bakterije koje čuvaju zdravlje celokupnog debelog creva.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u magazinu "Ruski lekar", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading