Kako da se oslobodite reume prirodnim putem? Saznajte u dodatku Ruski lekar

Autor:

Lifestyle

18.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz sutrašnje izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Ruski lekar" u kome možete da saznate pregršt korisnih informacija koji se tiču vašeg zdravlja. U ovom broju otkrivamo potpuno prirodni lek za reumu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reuma je bolest koju karakteriše neprijatni bol u zglobovima i mišićima. S obzirom na to da je ova bolest poznata od davnina, tradicionalna medicina može da ponudi priprodne lekove koji će vam ublažiti ili potpuno otkloniti simptome. 

Samo u našem dodatku pročitajte koju hranu treba da konzumirate i kako da spravljate čajeve, kako bi se otarasili ove neugodne bolesti.

Svakog od nas u nekom periodu muči dijareja. Ovo stanje nije ni malo bezazleno jer može da ukazuje da se u organizmu dešava nešto opasno. Dijareja može biti simptom brojnih bolesti i trebalo bi da posvetite pažnju ovom problemu. A mi vas upućujemo koji su to najbolji prirodni lekovi protiv dijareje kako bi ste se brzo otarasili ovog problema.

Volite da jedete urme? Onda svom organizmu činite izvanrednu uslugu jer ova voćka ima neverovatna lekovita svojstva i preventivno deluje protiv brojnih bolesti.

Svima nam je poznato da se organizam najbolje čuva pravilnom ishranom. Zato vam u našem magazinu predstavljamo dijetu kojom će te očistiti zamašćenju jetru. Ova dijeta je pogodna kao lek, a i kao preventiva kako bi ste sačuvali funkcije svoje jetre.

Sve ove informacije kao i još puno zdravih priča možete pročitati u dodatku Ruski lekar, koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Ruski lekar za 19. 9. 2019.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading