MISLILA JE DA IMA URINARNU INFEKCIJU, A ONDA JE STIGLA KOBNA DIJAGNOZA: Evo šta je odalo BOLEST, niko se ovome nije nadao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 25-oj godini saznala je od čega boluje, a majka joj je bila najveća podrška.

MISLILA JE DA IMA URINARNU INFEKCIJU, A ONDA JE STIGLA KOBNA DIJAGNOZA: Evo šta je odalo BOLEST, niko se ovome nije nadao!

Foto: shutterstock

Eli Vilkok ima 26 godina. Godinu dana pre saznala je da boluje od teške bolesti, a onda je stigla dijagnoza raka koja je na početku preplašila.

 - Moja mama i ja smo ušle u lekarsku sobu i on je rekao da imam rak. Bila sam u šoku – stalno sam ga pitala da li se šali. Rekli su da je u četvrtom stadijumu i da je u mojim crevima, da se proširio na jetru, peritoneum i jajnike. To je bilo poslednje što sam očekivala, budući da sam tako mlada - rekla je devojka za "San".

Eli je rečeno da je njen rak neoperabilan i da će joj trebati hemoterapija da smanji tumor koji je postao "veći od lubenice".

Foto: Shutterstock

Devojka je mislila da ima urinarnu infekciju, a onda je saznala da ima rak

Početak bolesti

Eli, koja je tada imala 25 godina, imala je "ekstremne bolove" te je mislila da pati od urinarne infekcije, a onda je shvatila da se nakon nedelju dana njeno stanje nije pobljšalo. Nakon toga, devojka je upućena na ultrazvuk kod lekara.

- Kada su uradili ultrazvuk, odmah su nešto videli, ali nisu mogli ništa drugo da mi kažu osim da je u mom donjem delu stomaka bila masa od 15 cm. Odveli su me na ginekologiju jer su mislili da je možda cista na jajniku - tvrdi ona.

Sledećeg jutra, Eli je dobila sedativ za hitnu operaciju uklanjanja ciste, ali ništa nije uklonjeno kada se probudila.

- Umesto toga, uradili su biopsiju i posumnjali da imam upalu karlice, jer kada su me otvorili moja unutrašnjost je izgledala kao žvakaća guma na tepihu – mogli su da vide veliki tumor - devojka objašnjava da je nakon nedelju dana primila rezultate biopsije, a dijagnostikovan joj je rak četvrtog stadijuma koji se proširio na jetru, peritoneum i jajnike.

Odlučila je da se bori

- Znala sam da moj život nikada neće biti isti, pa sam se fokusirala na pozitivne stvari i plan - poručuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading