SRPSKE PEVAČICE BOLUJU OD OVIH BOLESTI: Jedna ima NEIZLEČIVU i do kraja života zavisi od lekova, a SVE vode bitku već GODINAMA! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove srpske pevačice imaju zdravstvene probleme.

SRPSKE PEVAČICE BOLUJU OD OVIH BOLESTI: Jedna ima NEIZLEČIVU i do kraja života zavisi od lekova, a SVE vode bitku već GODINAMA! (FOTO)

Foto: ATA images

Srpske pevačice takođe imaju svoje muke. Zdravstveni problemi neke nažalost nisu zaobišli, a određene su pričale o tome javno. Sanja Vučić, Jelena Rozga, Jelena Karleuša i Anabela Atijas javno su otkrile sa čime muče muku. 

Sanja Vučić

Sanja Vučić ima hašimoto, oboljenje štitne žlezde, zbog kojeg mora da pije lekove do kraja života. Sanja već dugo boluje od ove neizlečive bolesti.

- Nije mi bilo dobro, a nisam znala šta mi je. Osećala sam hroničan umor, bila sam razdražljiva, neraspoložena, nisam imala energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra i dao mi je antidepresive. Pomislila sam da možda imam problem sa hormonima, pa sam išla i kod ginekologa. Doktorka je posumnjala da je u pitanju hašimoto, jer i ona sama ima tu bolest. Bolest su mi otkrili pre tri godine. Radila sam analize hormona štitne žlezde, išla sam na ultrazvuk i tada su mi potvrdili da je u pitanju hašimoto tireoiditis. Rekli su mi da ću piti lekove najverovatnije do kraja života. To mi je teško palo, pa mi se dešavalo da ne mogu da ustanem iz kreveta i stalno sam plakala. Bila mi je suva koža, a primetila sam i da dosta dobijam na težini, kao i da teško skidam kilograme. Baš sam se uplašila. Mislila sam da mi se srušio ceo svet kada sam shvatila da sam bolesna i da zavisim od jednog leka. Teško sam prihvatila sve to, ali sam se vremenom privikla - rekla je Sanja 2021. godine.

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Vučić ima hašimoto

Jelena Rozga

Jeleni je još 2006. godine dijagnostikovana hipertireoza, a pre nekoliko godina i tahikardija. Pre nekoliko meseci istakla je da njeno stanje nije bilo najbolje.

- Uvek se bojim kakva ću se probuditi, verovatno znate kakvi su problemi kada imate hašimoto, kada nalazi nisu najbolji. Nekad se probudim jako natečena. Imam dobrih i loših dana, sada nisam najbolje, terapiju su mi dali lekari, nadam se da će biti bolje. Ja nemam štitnu, imam upalu - hašimoto, koja je meni pojela štitnu. Nisam osoba koja paniči i dugo se borim sa tim, već 14, 15 godina sam na terapiji, a opet kad se takve situacije dese... - kaže i poručuje da je važno boriti se:

- Osećam da nisam dobre volje, čudna sam, non - stop sam umorna, spava mi se, bole me mišići i odmah odem na kontrolu - rekla je ona u intervjuu za "Informer".

Foto: ATAImages

Jelena Rozga boluje od tahikardije

Jelena Karleuša

Za njene mnogobrojne fanove Jelena je sinonim za jaku ženu, a pre nekoliko godina otkrila je kako zaista živi, sa čime se bori, a pre svega se fokusirala na one informacije koje javnost nije znala. U jednom intervjuu za "Helou" otkrila je da boluje od migrene. Dala je čitaocima nekoliko informacija o sebi za koje do sada niko nije znao, a sedma stavka glasila je:

- Da li ste znali da sam najmlađi slučaj dijagnostikovane MIGRENE u Srbiji?

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša boluje od migrene

Anabela Atijas

Ona je pre nekoliko godina otkrila da ima hašimoto, odnosno oboljenje štitne žlezde. Takođe, operisala je tumor na dojci. Sličan problem imala je i njena ćerka Luna.

- Kompletna moja ženska linija je imala isti problem. Moja majka, ja i Luna sada. Ja sam imala samo 19 godina kada mi se to dogodilo. Mora da se priča o tome, kao što je sama Luna bila svesna i poželela da ode na rutinsku kontrolu nakon porođaja i ispostavilo se kao pametno.

- Neću reći da je došla u nekom "poslednjem momentu", ali ću reći da je došla u trenutku kada je bilo vreme za važenje. Ja sam se tuširala i tako sam primetila promenu, recimo Luna nije mogla ništa da oseti ali je ultrazvuk pokazao svoje. Mlade devojke moraju da budu svesne da treba da s vremena na vreme idu na preglede kako bi vodile računa o svom zdravlju, ne daj Bože, ako i nešto postoji da se otkrije na vreme - zaključuje Anabela u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading