Evo zašto je JELISAVETA ORAŠANIN zgodna i posle drugog porođaja

Autor:

Lifestyle

12.03.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin je košarkašu Milošu Teodosiću u januaru ove godine rodila drugo dete, ali se na osnovu njene vitke linije nikako ne može reći da je glumica do nedavno bila trudna.

RepublikaFoto: instagram.com/jagodenamagli
Jelisaveta Orašanin zgodna zahvaljujući određenoj ishrani

Fanovi slavne glumice su prosto oduševljeni, a neki čak u neverici, zbog toga koliko je Jelisaveta brzo dovela liniju do savršenstva, što se posebno može primetiti na Instagramu gde dvostruka mama kači svoje fotografije na kojima njene duge vitke noge dolaze u prvi plan.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Zato je interesantno saznati tajnu njene besprekorne linije.

Naime, dijeta Jelisavete Orašanin zaslužna je za besprekoran izgled glumice. Kako bi se što pre vratila u formu, Jelisaveta je angažovala nutricionistu i uz posebno osmišljen plan, za samo dva meseca uspela je da povrati liniju, koju je imala pre druge trudnoće, piše story.rs.

Jelovnik namenjen glumici pre svega se bazira na povrću bogatom vlaknima, a uz to, prisutan je unos složenih ugljenih hidrata i proteina. Delić svog menija Jelisaveta je objavila na "Instagramu" i tako brojnim pratiteljkama dala fitnes motivaciju i inspiraciju.

Osim zdrave ishrane u kojoj Jelisaveta očigledno uživa, ne može se zaobići ni činjenica da je glumica veoma fizički aktivna, što je svakako veoma bitan faktor kada je u pitanju lepota, ali zdravlje pre svega jer samo majka koja brine o sebi može da bude dobra i za svoju decu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading