Leti vrimo od strasti: Sve je lepše, a radije se upuštamo i u avanture

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

23.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnje avanture obično su kratke i slatke. I dugo ostaju u sećanju...

Foto: pixabay.com

One, međutim, ne moraju baš uvek da budu kratke. 

Jedno istraživanje, sprovedeno u Velikoj Britaniji na uzorku od 2.000 parova, pokazalo je da se sve više letnjih avantura završava vezama koje mogu, u proseku, da potraju i do pet godina. 


Tako se svaki šesti par, koji je u tom trenutku bio u vezi dužoj od pet godina, upoznao tokom leta ili godišnjeg odmora, dok se 46 odsto reklo da su svoj prvi poljubac doživeli upravo tokom leta. 

Većina parova je priznala i da su mnogo strastveniji tokom letnjih meseci, pa tada češće razmenjuju strasti, nego kad su kod kuće. 

Ljudi su srećniji, opušteniji i optimističniji leti, nego u bilo koje drugo doba godine, a kada se takvo raspoloženje smesti i u lepo okruženje, to je odličan recept za romantiku, smatraju stučnjaci za muško - ženske odnose. 

Najpopularnija mesta za razmenjivanje nežnosti su plaža, bazen, more i noćni klubovi. 

Za održavanje letnjih avantura, vrlo su važne društvene mreže, koje smanjuju fizičku udaljenost i omogućavaju svakodnevnu komunikaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading