SMEŠNO ILI OKRUTNO? Novi internet izazov PODELIO vlasnike kućnih ljubimaca širom sveta! (VIDEO)

Autor: Republika

Lifestyle

01.10.2021

09:56

Vlasnici kućnih ljubimaca ponekad će uraditi neverovatne stvari kako bi proverili kako će njihov ljubimac reagovati. Time žele da otkriju da li je pohlepan, voli li ih, veruje li im… Ovi kućni ljubimci možda su upravo izgubili poverenje u svoje vlasnike, a možda su samo ostali neizmerno zbunjeni – izrazi njihovih lica mnogo govore.

Privatna arhiva

Foto: Ilustracija

Na društvenim mrežama postavljen je novi izazov koji glasi: ”Nemoj maziti svog ljubimca”. Ideja je da se približi ruka ljubimcu, da izgleda kao da ćete ga pomaziti kao i obično, a zatim treba da stanete u poslednjem trenutku i zadržite ruku.

Nakon što su brojni vlasnici isprobali ovaj donekle okrutan izazov, LADbible objavio je kompilaciju istih, a neki pogledi kućnih ljubimaca mogli bi da vas rastuže.

Dok je nekima izazov smešan, drugi se pitaju kako neki vlasnici mogu da budu tako okrutni prema svojim ljubimcima. Kako je neko u komentaru i opisao, jasno se vidi da su sve životinje imale gotovo istu reakciju –  pogled pun neverice upućen vlasniku. Neki idu i dotle da izazov smatraju mučenjem, mada taj opis deluje malo preterano. 

Sa druge strane, prema nekim stručnjacima, tapšanje psa po glavi se ne preporučuje, jer psi taj gest smatraju “pretećim” i ne sviđa im se takav pristup. Neki će se zbog toga možda uplašiti, izmaći, a neki će i zarežati, prenosi Srbija Danas.

 

 

Komentari (0)

Loading