DESILO SE ČUDO NA PINKU: Voditeljka Jovana Jeremić u jutarnjem programu razgovarala sa Titom!

Autor:

Zabava

19.09.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u jutarnjem programu dresera pasa koji je želeo da pokaže kako nisu svi psi agresivni.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić je u toku jutarnjeg programa ugostila sasvim neočnog gosta.

Naime, radi se o psu čije je ime Tito, a došao je u studio sa svojim dreserom da pokaže kako nisu svi psi agresivni i da je za agresivnost psa mahom kriva ljudska nemarnost, bahatost i dugogodišnje maltretiranje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pas "Tito" sa svojim vlasnikom

Jovana se dotakla i teme koja je šokirala domaću, a i širu javnost, kada je nedavno šarplaninac izujedao gazdaricu nasmrt.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pas "Tito"

 

Podsetimo, Jovana je od početka angažmana na Pinku ugostila veliki broj uticajnih ličnosti, a ovo je još jedan u nizu poteza voditeljke koji je ostati veoma propraćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

19.09.2021 11:16

Kada ona vodi program ja ne gledam. Ne poštuje svoje goste da budu glavni akteri u emisji nego ona želi da bude glavna.

Odgovori 23 2
oPaki

20.09.2021 09:35

Nevrovatno! U vreme potpune devalvacije svih vrednosti, ona je na vrhu svake lestvice. Nakaradan primer: 1. izgleda, koji je sve, samo ne simpatičan, 2. govora, koji je sve samo ne artikulisan, 3. stava, koji je arogantan do boga sa pokretima koji su sve samo ne koordinisani i uljudni ... Itd. Po svemu ovome, navedena "voditeljka" sa njenim kerebečenjem može se uklopiti samo u izopačeni Pink! Izdržao sam "probno" gledanje od desetak minuta, i kad sam shvatio kakva će to biti "emisija", više se nikad nisam vraćao na nju!