MUŠKARCI OVOLIKO TAČNO MOGU BEZ "MAŽENJA" U KREVETU: Iznenadićete se kada budete čuli!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potreba muškarca i žene je skoro pa ista.

MUŠKARCI OVOLIKO TAČNO MOGU BEZ "MAŽENJA" U KREVETU: Iznenadićete se kada budete čuli!

Foto: shutterstock

Par ima intiman odnos

Sek*ualni apetit se često smatra nečim što je inherentno jače izraženo kod muškarca u odnosu na žene

Ipak, savremeno istraživanje je pokazalo da i žene imaju podjednaku, a ponekad i veću sek*ualnu želju od muškarca. Istraživanje sprovedeno među muškarcima uzrasta od 20 do 40 godina otkrilo je da su i oni svesni svojih se*sualnih potreba i iskustava.

Iako je ovaj nagon jedan od osnovnih instinkata kontrola istog je neophodna za normalno funkcionisanje društva. Naučno je dokazano da ljudi mogu da kontroliraju svoje nagon, a to započinje već u ranom detinjstvu. Takođe, važno je napomenuti da odrasle osobe mogu normalno funkcionisati i bez se*sualnih odnosa.

Republika

Foto: Shutterstock

Želja za vođenje ljubavi nije veća kod muškaraca

Stručnjaci ističu da je redovno "čišćenje" testisa od "isteklih" spermatozoida važno za muško reproduktivno zdravlje. Ejakulacija tokom spavanja je jedan od načina na koji telo izbacuje zastarele spermatozoide, a nije nužno povezana sa se*sualnim odnosom.

STAVOVI MUŠKARACA:

U komentarima, pojedinci su izneli svoje lične stavove o seksu i masturbaciji. Jedan muškarac je podelio da je veći seksualno zadovoljstvo pronašao kroz masturbaciju nego kroz stvarni se*sualni odnos. Drugi je istakao da je upravo masturbacija uticala na to da duže vreme ostane van veze, te da veruje kako može da živi sasvim dobro i bez partnerke i se*sualnog odnosa.

Većina muškaraca ističe da je se*sualna želja pre svega mentalni proces, te da je potrebna disciplina da bi se ista kontrolisala. Psihološki aspekti apstinencije su postali tema interesovanja, a mnogi ističu da je moguće izdržati duže periode bez se*sa uz odgovarajuću mentalnu snagu.

U zaključku, istraživanja pokazuju da seksualni apetit nije rezervisan samo za muškarce, već da i žene imaju podjednako jaku seksualnu želju. Takođe, kontrola nagona i važnost redovnog "čišćenja" testisa su bitni faktori za zdravlje i dobrobit muškaraca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading