OSAM GODINA SMO ZAJEDNO, A POSLEDNJE TRI NISMO IMALI ODNOSE: Odmah je shvatila zašto ne spavam sa njom, ali sam slagao da NIJE TAKO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da zbog jednog ne oseća privlačnost prema devojci.

OSAM GODINA SMO ZAJEDNO, A POSLEDNJE TRI NISMO IMALI ODNOSE: Odmah je shvatila zašto ne spavam sa njom, ali sam slagao da NIJE TAKO

Foto: Shutterstock

Hugo i Lisa su bili u vezi osam godina, ali poslednje tri godine odnos između njih se promenio. Na popularnoj platformi Reddit, Hugo je otvorio dušu i poverio se korisnicima o razlozima koji su doveli do toga da više ne oseća privlačnost prema svojoj devojci. Ključni faktor u ovoj priči, prema Hugovim rečima, jeste promena u kilaži njegove partnerke.

Hugo je otvoreno priznao da ga više ne privlači Lisa kao pre, te da je ključni razlog za to njeno povećanje telesne težine. Na početku veze, Lisa je imala 56 kilograma, ali se taj broj vremenom povećao. Iako tvrdi da je i dalje zaljubljen u nju, Hugo ističe da je izgubio interesovanje za nju na intimnom planu i da više ne uživa u njihovom intimnom životu. Pokušao je da podstakne promene tako što je uvodio zdravije obroke i pokušavao da je motiviše da vežba zajedno s njim, ali bezuspešno.

Foto: shutterstock

Muškarac neće da spava sa devojkom zbog njene kilaže


Muškarac je priznao da je došao do tačke u kojoj razmišlja o prekidu veze. Izgubio je nadu da će se situacija popraviti i otvoreno priznao svoje misli i dileme, tražeći savet i podršku od ostalih korisnika. Reakcije su bile podeljene, a sugestije su se kretale od iskrenog razgovora s partnerkom do izražavanja zabrinutosti da bi takav razgovor mogao nepovratno oštetiti njihov odnos. Neki su predlagali zajedničke treninge kao rešenje, dok su drugi isticali važnost iskrenosti i otvorenog razgovora kako bi se rešio ovaj problem.

U ovom slučaju, otvoreni razgovor i iskrenost bi mogli biti ključni faktori u rešavanju problema koji Hugo i Lisa trenutno imaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading