REZERVISAO NAM JE STO, A JA SAM POLA SATA RANIJE SVE OTKAZALA: Kada joj je OVO stiglo na adresu, pobegla je koliko je NOGE NOSE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je bio već na putu do nje, ona je otkazala sastanak.

REZERVISAO NAM JE STO, A JA SAM POLA SATA RANIJE SVE OTKAZALA: Kada joj je OVO stiglo na adresu, pobegla je koliko je NOGE NOSE

Foto: TikTok/shahutasaha

Žena šokirana onim što se desilo

Utša Saša, koja se predstavlja kao @shahutasaha na TikToku, podelila je video na ovoj platformi objašnjavajući zašto je otkazala svoj izlazak dok je njen potencijalni partner bio na putu da je pokupi. Video je postavljen u januaru i od tada je prikupio preko 4,5 miliona pregleda.

Saša je objasnila da je njen izlazak posle dugog upoznavanja sa ovim muškarcem, koji ima normalnu karijeru, se završio zbog jednog SMS - a koji je dobila od njega. Muškarac je, samo pola sata pre dolaska po nju, poslao poruku u kojoj ju je uvredio, izrazivši nezadovoljstvo što ga je osudila zbog automobila koji ima od svoje 18. godine.

- Večeras sam obučena za večeru, a ovaj čovek je na putu, rezervisao je večeru i dolazi po mene - nastavila je i otkrila šta joj je rekao na njen komentar o automobilu koji vozi:

- U redu, plitka ku*ko, ne osuđuj moj auto. Imam ga od svoje 18. godine i niko nema auto u Londonu - napisao joj je u poruci.

Foto: TikTok/shahutasaha

Muškarac opsovao devojku nakon komentara o automobilu

Ona je odlučila da otkaže izlazak, iako je muškarac već bio na putu ka njoj. Kako je rekla, čak i da su se bolje poznavali, osećala bi se neprijatno i ne bi želela da ide na večeru sa nekim ko može da je nazove takvim imenima kad god poželi, piše "Njujork post".

Kada je muškarac stigao po nju, saopštila mu je da je izlazak otkazan, a on je otišao. Požalio se što ga je tako odbila, a kada mu je rekla kako se oseća, samo je spustio slušalicu. Deset minuta kasnije, poslao joj je poruku "izvinjenja".

Komentari ispod njenog videa, bili su u vidu podrške, a mnogi su je savetovali da ne treba nikada više ni da ga pogleda. Jedna osoba je napisala:

- On je odlučio da ti preda crvenu zastavu na tanjiru i to odmah.

- Ako je u redu nazvati te tako u šali, zamisli šta bi bio spreman da ti kaže u svađi. Izbegla si lošeg čoveka.

- Vau! Kako se osećao nesigurno i umesto da radi na tome, projekovao je to na tebe. Emotivno nesposoban - nizali su se komentari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading