ISPOVEST Joce Stefanovića: Sa Kosova smo pobegli zbog babice koja je muškoj deci uništavala testise! (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Pevač Joca Stefanović otvorio je dušu u novoj epizodi emisije "Ispovesti" u produkciji Republika TV koja je pred vama. 

Pevač se osvrnu na svoje kolege sa estrade koji glume lažne patriote, ali samo je istakao da jegov kolega Sloba Radanović srcem i dušom pomaže našim ljudima na Kosovu, odkle korene vuče i sam Stefanović. 

- Skidam kapu samo Slobi Radanoviću koji iskreno pomaže ljudima i budu svest o tome šta se dešava dole. Živeo sam tamo, znam da je mnogo teško. Otišli smo iz Prištine, jer je jedna babica muškoj deci uništavala testise da ne bi mogli da imaju decu. Danas bih mogao da zamislim sebe kako sa porodicom živim na Kosovu i Metohiji. Retko ko bi se usudio na tako nešto.

Republika

Foto: Vlada Lukić

Ispovest, Joca Stefanović

 

Pevač otkriva da je na poslovnom putu imao jako puno hendikepa, kao i da je tokom takmičenja za Zvezde Granda morao više da se trudi, zbog oca poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija. 

- Na estradi mi je bilo teško da se probijem, teže. jer je moj otac poznat. Bilo je sujete od strane kolega, ali to nikad nisam pričao drugima. Sam sam se borio za svoje mesto i izborio se. Možda bih imao veću karijeru da sam pustio da me povuče slava. Pevači svasta rade zarad popularnosti, skandali na svakom koraku, poroci i ludilo, a ja nisam hteo da krenem tim putem. Mislim da sam do danas ostao normalan i na to sam ponosan - rekao je Joca u emisiji Ispovesti. 

 

Novu epizodu emisije "Ispovesti", pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading