VRATITE STRAST U BRAK NAKON MNOGO GODINA: Uz ovih PET načina će vaš krevet ponovo GORETI od želje!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaša stras sa partnerom može biti kao na početku veze.

VRATITE STRAST U BRAK NAKON MNOGO GODINA: Uz ovih PET načina će vaš krevet ponovo GORETI od želje!

Foto: Shutterstock

Kada prođe nekoliko decenija braka, vatra strasti može početi da jenjava, ali to ne znači da je sve izgubljeno. Postoje načini da se ponovo probude emocije i oživi strast.

Igre

Umesto da se držite ustaljenih obrazaca, isprobajte neke nove igre koje će razbiti monotoniju i dosadu. Se*sualne društvene igre ili slatki zadaci osmišljeni od strane psihologa mogu vam pomoći da otkrijete nove aspekte svoje intimnosti i da se još bolje povežete sa partnerom.

Republika

Foto: Shutterstock

Strast i ljubav nemaju veze sa vašim godinama

Intimno okruženje


Svakodnevica često uzima primat nad intimnim trenucima u braku. Važno je pronaći vreme i energiju za zajedničke trenutke. Stvaranje intimne atmosfere sa svećama i tirom muzikom može biti pravi recept za obnavljanje strasti.

Hotel

Ponekad je promena okruženja ključna. Odlazak u hotel može vam pružiti privatnost i osvežiti vaš intimni život. Večera u sobi, opuštanje u đakuziju i uživanje u zajedničkom vremenu van uobičajene svakodnevice mogu biti revitalizujući za vaš odnos.

Igračke i sprave

Korišćenje intimnih igračaka može doneti potpuno nove dimenzije u vaš se*sualni život. Otvorenost za nove stvari može obogatiti vaš odnos i učiniti da se osećate povezano na potpuno nov način.

Seksolog

Ponekad je korisno potražiti stručnu pomoć. Se*solog vam može pomoći da prevaziđete eventualne prepreke u vašem odnosu i da otkrijete nove senzualne aspekte jedno u drugom.

Nije nikakva tajna da je održavanje strasti u braku izazovno, pogotovo nakon nekoliko decenija zajedničkog života. Međutim, uz otvorenost za nove ideje i promene, moguće je ponovo probuditi emocije i strast u vašem odnosu. Uostalom, se*sualnost se otkriva na potpuno nov način nakon 40. godine i pruža mogućnost za nove boje i nijanse u vašem zajedničkom životu. Važno je znati da je moguće započeti ovaj proces i osvežiti vašu ljubavnu vezu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading