EVO O ČEMU STVARNO MISLE MUŠKARCI NAKON INTIMNOG ODNOSA: Ovo ih NAJVIŠE muči, a nema šanse da bi to priznali!

Autor:

Lifestyle

16.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivniji su nego što većina misli.

EVO O ČEMU STVARNO MISLE MUŠKARCI NAKON INTIMNOG ODNOSA: Ovo ih NAJVIŠE muči, a nema šanse da bi to priznali!

Foto: Shutterstock

O čemu muškarci misle nakon odnosa

Kada su u pitanju muškarci i njihove misli nakon se*sa, često se postavlja pitanje šta se zapravo mota po njihovim glavama. Iako se često kaže da su muškarci jednostavniji od žena, da li je to zaista tako? Evo šta se najčešće mota po njihovim glavama nakon intimnog čina.

Kakav sam ja srećnik, upravo sam vodio ljubav

Nakon intimnog odnosa, muškarci često osećaju snažnu dozu zadovoljstva. U tom trenutku, misli im se uglavnom svode na to koliko su srećni što su upravo proživeli intimni čin. Endorfini i oksitocin koji se oslobađaju tokom se*sa doprinose osećaju sreće i ispunjenosti kod muškaraca.

Da li je i ona uživala?

Ako muškarac vodi ljubav sa partnerkom i u dužoj vezi su, često se zapita da li je i ona uživala kao i on. Emotivna povezanost i briga za partnera su bitni elementi za muškarce koji žele da njihova partnerka doživi isto zadovoljstvo kao i on sam.

Foto: shutterstock

Ako muškarac vodi ljubav sa partnerkom, često se zapita da li je i ona uživala kao i on


Da li je stvarno doživela vrhunac, ili je odglumila

Pitanje lažnih vrhunaca sve više intrigira muškarce. Nakon se*sa, često razmišljaju da li je njihova partnerka zaista doživela vrhunac ili je možda sve bilo samo gluma. Ova tema postaje sve prisutnija u muškim razmišljanjima nakon intimnog čina.

Da li jedno od nas treba sad da ode?

Posebno u situacijama veze za jednu noć, muškarci razmišljaju o tome da li treba da odu od partnerke ili bi možda trebalo da ostanu. Pitanje očekivanja i želja njihove partnerke često stvara dilemu oko toga kako se ponašati nakon odnosa.

Jesam li ja najbolji s kojim je spavala?

Konkurencija i želja da budu najbolji su takođe prisutni u muškim mislima nakon se*sa. Mnogi muškarci žele da budu najbolji ljubavnici svojoj partnerki, pa se često pitaju da li su upravo oni ostavili najjači utisak na svoju partnerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading