ŽENE, EVO KAKO TREBA DA SE ČUJETE U KREVETU PA DA MUŠKARCI POLUDE: Pokrenite ZADOVOLJSTVO i DUBLJE istražite telo

Autor:

Lifestyle

27.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će vas iznenaditi.

ŽENE, EVO KAKO TREBA DA SE ČUJETE U KREVETU PA DA MUŠKARCI POLUDE: Pokrenite ZADOVOLJSTVO i DUBLJE istražite telo

Foto: shutterstock

Da li ste se ikada zapitali koliki uticaj zvuci mogu da imaju na intiman doživljaj? Savetnica Pamela Madsen ističe da je ispuštanje određenih zvukova ključno za povećanje zadovoljstva tokom intimnog čina. Umesto pridržavanja pravila "tiho i brzo", Madsen ističe da zvukovi mogu imati magičan efekat na senzualno zadovoljstvo koje prožima celo telo.

Pamela Madsen upoređuje proizvodnju zvukova tokom intimnog odnosa sa iskustvom uživanja u omiljenom jelu. Ona ističe da zvukovi poput izraza zadovoljstva mogu pojačati senzaciju uživanja, te ih preporučuje kao sredstvo za pokretanje senzualnog zadovoljstva u telu.

Eksperimentisanje se*si zvukovima

Savetuje se eksperimentisanje sa različitim se*si zvukovima čak i pre nego što se oseti uzbuđenje. Ovo može uključivati režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji pojedinca čini da se oseća se*si. Cilj je transformisati ove zvukove u deo erotskog doživljaja, umesto da ih posmatramo kao slučajne.

Pamela Madsen ističe važnost praćenja reakcija i senzacija koji se javljaju tokom eksperimentisanja se*si zvukovima, naglašavajući da zvuk može biti početak erotskog uzbuđenja, a ne samo prateći element.

Foto: shutterstock

Savetuje se eksperimentisanje sa različitim se*si zvukovima čak i pre nego što se oseti uzbuđenje

Stvaranje zvukova tokom se*sualnog čina ima važnu ulogu u održavanju erotske povezanosti, tvrde stručnjaci. Iako se može činiti neobičnim, ovo ponašanje ima svoje duboko utemeljenje u psihologiji i fiziologiji intimnih odnosa.


Slično izgovaranju mantre tokom meditacije, stvaranje se*si zvukova pomaže ljudima da se fokusiraju na trenutak i oslobode se suvišnih misli. Na taj način, um se smiruje, a pojedinci mogu intenzivnije doživljavati trenutak intimnosti.

Istraživanja su pokazala da stvaranje se*si zvukova tokom samozadovoljavanja može značajno uticati na nivo uzbuđenja. Fokusiranje na zvukove koje proizvodimo može dodatno pojačati osećaj zadovoljstva i pomoći nam da istražimo svoje telo na dublji način.

Istraživanje zadovoljstva

Prema rečima Huffington Post-a, eksperimentisanje stvaranjem zvukova tokom intimnih trenutaka predstavlja istraživanje sopstvenih granica zadovoljstva. Ovakav pristup se*sualnosti podstiče ljude da se oslobode stega i istraže nove načine uživanja bez ikakvog osećaja stida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading