ŠTA STVARNO ZNAČI KADA MUŠKARAC KAŽE DA JE ŽENA LOŠA U KREVETU: Konačno ISKRENI o aktivnostima u postelji

Autor:

Lifestyle

01.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrljaj i poljubac takođe mogu da poboljšaju intiman odnos.

ŠTA STVARNO ZNAČI KADA MUŠKARAC KAŽE DA JE ŽENA LOŠA U KREVETU: Konačno ISKRENI o aktivnostima u postelji

Foto: Shutterstock

poze u krevetu

Intiman život je jedan od ključnih faktora koji utiče na kvalitet veze između dvoje ljudi. Međutim, ono što jedan partner može doživeti kao fantastično, drugi može smatrati nedovoljno kvalitetnim. Takođe, postoji i mnogo faktora koji mogu uticati na to kako muškarci doživljavaju intiman odnos sa svojim partnerkama.

Nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Nesigurnost zbog fizičkog izgleda može značajno uticati na ženinu sposobnost da se opusti tokom odnosa. Mnoge žene osećaju nelagodnost pri skidanju pred partnerom, što može biti znak niskog samopoštovanja i sramžljivosti. Međutim, važno je shvatiti da niko nije savršen i da je prihvatanje svojih mana ključno za stvaranje intimnog i ispunjavajućeg se*sualnog odnosa.

Nedostatak intime i bliskosti

Intimnost i bliskost su ključni elementi kvalitetnog intimnog odnosa. Ponekad, žene mogu uskratiti ove intimne trenutke kao način kažnjavanja ili manipulacije. Međutim, izražavanje ljubavi kroz zagrljaje, poljupce i lepe reči može značajno doprineti poboljšanju intimnog života.

Foto: Shutterstock

Nesigurnost zbog fizičkog izgleda može značajno uticati na ženinu sposobnost da se opusti tokom odnosa


Ženin sve zapušteniji izgled

Dugotrajna veza ne znači da treba zanemariti svoj izgled. Iako partner voli ženu bez obzira na njen fizički izgled, trud oko održavanja privlačnosti može ojačati odnos. Važno je negovati samopouzdanje i truditi se oko održavanja strasti u vezi.

Kako muškarci doživljavaju intiman odnos

Muškarci su izneli svoja mišljenja o se*su i naglasili neke stvari koje im smetaju. Pasivnost, glumljenje i nedostatak iskrene komunikacije tokom se*sualnog odnosa su neki od faktora koji mogu uticati na njihov doživljaj se*sa. Takođe, poređenje sa bivšim partnerima može biti neprijatno iskustvo za muškarce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading