UDALA SE ZA KRPENU LUTKU, SAD JE OPET "TRUDNA": "Nadam se da će to spasiti naš brak, jednu prevaru sam mu već oprostila!" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

13.11.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilka Meirivone Roša Moraes zaokuplja pažnju javnosti zbog neobične ljubavne priče.

UDALA SE ZA KRPENU LUTKU, SAD JE OPET "TRUDNA": "Nadam se da će to spasiti naš brak, jednu prevaru sam mu već oprostila!" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/meirivone_santinha/?hl=sr

Meirivone je "udata" za krpenu lutku Marcela i "imaju" sina. Sada je ova neobična Brazilka saopštila da je ponovo u "drugom stanju".

Njihova neobična ljubavna priča počela je kada je Meirivonina majka napravila krpenu lutku za nju, nakon što je stalno slušala kako joj se ćerka žali da nema sa kim da pleše. Kad je dobila lutku veličine čoveka, Meirivone se zaljubila u nju i uskoro su otkrili da "čekaju" prvo dete. Posle "rođenja" krpenog sina, odlučili su da se i zvanično venčaju.

 

 

Meirivone je izjavila da se nada da će drugo dete spasiti njihov brak, jer ju je krpeni muž prevario, piše 24 sata.hr. Ona je izrazila želju da dobije devojčicu i da postane mala princeza.

Međutim, u više navrata Meirivone je pričala kako je osećala mučninu, pa je radila testove za trudnoću, ali su bili negativni. Kad je nedavno opet osetila mučninu i kupila test u lokalnoj apoteci, on je, navodi, bio pozitivan. Ponosna majka je otkrila da i dalje brine zbog neverstva svog supruga.

 


Meirivone je saznala da je njen suprug vara kada joj je jedne večeri prijateljica javila da ga je videla sa drugom ženom u hotelu. Međutim, kada ga je pitala o čemu se radi, Marcelo je ćutao i nije želeo ništa da joj kaže...

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading