ŽENA (28) POTROŠILA 11.000 EVRA NA LUTKE, HRANI IH ADAPTIRANIM MLEKOM: "Srećna sam što mogu da im pružim sve" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

05.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsesiju iz detinjstva nije uspela da obuzda ni kad se udala.

ŽENA (28) POTROŠILA 11.000 EVRA NA LUTKE, HRANI IH ADAPTIRANIM MLEKOM: "Srećna sam što mogu da im pružim sve" (FOTO/VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/Lambys Nursery

Kirsten Hejli (28) živi u Kaliforniji sa suprugom Itanom (29) koji radi u vojsci. Njih dvoje još nisu proširili porodicu, ali Kirsti svakodnevno brine o 32 reborn lutke koje tretira kao da su bebe.

- Jednom sam izašla na ulicu sa lutkom kojoj nisam obula čarapice i žena j počela da viče na mene kako ću je ubiti, pa sam u suzama otrčala do prve prodavnice i kupila čarapice – priča ova mlada žena.

Odrasla je kao jedinica i poput većine devojčica obožavala je lutke. Za nju one nisu bile samo igračke, već bića o kojima bi trebalo brinuti kao da su prave bebe.

 

 

Kad je Kirsti napunila 17 godina odlučila je da će raditi pri vojsci, pa je roditeljima rekla da rasprodaju njenu pozamašnu kolekciju lutaka.

Ali, pre osam godina videla je reborn lutke na Internetu i njena opsesija prema igračkama iz detinjstva se vratila.

- Bila sam usamljena i tužna i poželela sam da opet imam lutke, a ove su izgledale poput pravih živih beba. Kupila sam jednu, a nedugo zatim sam upoznala Itana koji je zaljubljenik u Lego igračke. Odmah smo kliknuli. Počeli smo da se zabavljamo, a ja sam pre pet godina videla lutku koja je izgledala realističnije od one prve koju sam kupila. Bila je nasmejana i iako sam znala da nije prava beba, ona je za mene bila savršena – nastavlja Kirstli.

 

 

Kad je njena majka saznala da je Kirsti opet opsednuta lutkama, bila je očajna. Uplašila se da njena ćerka veruje da su lutke poput živih bića, ali se donekle umirila kad je Kirsti na Jutjubu objavila snimak sa najnovijom lutkom i objasnila da zna kako to nije prava beba.

Ipak, to Kirsti nije zaustavilo da prekine sa opsesijom prema lutkama koje liče na žive bebe. Neposredno pre veridbe sa Itanom 2019. godine on je poslat u Irak, a Kirsti je preplavio osećaj usamljenosti, pa se u potpunosti okrenula brizi o lutkama.

 

 

Presvlačila ih je, "hranila" i vodila u šetnju. Iduće godine za Božić prijatelj joj je poklonio lutku koja je izgledala identično kao njen verenik kad je bio mali.

Od 2018. do danas Kirsti je dala 11.500 evra za 32 lutke koje tretira kao prave bebe. Uz to, potrošila je dodatnih nekoliko hiljada dolara za haljinice za njih. Ona i njen suprug Itan obezbedili su lutkama poseban deo u vrtu.

Ljude posebno zbunjuje to što Kirsti deli video-snimke u kojima prikazuje kako lutke „hrani“ adaptiranim mlekom za bebe.

- Uradila sam to samo jednom, a onda su ljudi počeli da me optužuju da zbog mene vlada nestašica adaptiranog mleka. I ne znaju da sam kasnije počela da koristim omekšivač umesto adaptiranog mleka – brani se Kirsti.

 

 

Na mrežama je kritikuju i savetuju da bi trebalo da rodi bebu, pa da brine o njoj.

- Itan i ja želimo da imamo decu, ali to će se desiti u pravo vreme. Do tada ću se igrati lutkama koje sam kupila. Maženje lutaka je bezopasno i čini me srećnom. Važna je samo ljubav – poručuje Kirsti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (1)

Loading
Džonko

05.11.2023 14:26

Trebala bi da se ozbiljno posveti psihijatrijskom lečenju... FIJUUUU...!!! ZNAČI SKROOOZ...!!!