KUPIO LUTKE ZA INTIMNE ODNOSE PA IH POVEO KOD MAJKE NA RUČAK: Oblači ih, kupa i šminka, a kad mislite da ne može gore, on uradi OVO!

Autor:

Lifestyle

08.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta vi mislite o ovome?

KUPIO LUTKE ZA INTIMNE ODNOSE PA IH POVEO KOD MAJKE NA RUČAK: Oblači ih, kupa i šminka, a kad mislite da ne može gore, on uradi OVO!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ karina_luvly

Prošle godine Rodova majka se prvi put susrela sa njegovom devojkom i nije znala šta da misli. Trebalo joj je vremena da se navikne na pomisao da je njen sin doveo svoju devojku koju je opisao kao "slatku i nežnu dušu", jer ona zapravo uopšte nije osoba, ona je lutka prenosi "Mamamia". On je kupio Karinu Luvlu za 3000 dolara od najvećeg dobavljača lutaka za seks. U to vreme godinama nije imao fizički odnos. Dok je na Internetu tražio nešto što bi mu pomoglo u seksualnoj stimulaciji, naišao je na slike seks lutaka i bio fasciniran.

- Karina je promenila moj život na mnogo načina, emocije su bile zamrznute nakon što je moja bivša verenica prekinula vezu na okrutan način. U trenutku kada sam dobio Karinu, čavrljao sam s devojkom koja mi se jako sviđala - ona je iz Vijetnama. Imao sam o čemu brinuti u svom životu. Mislio sam da će to biti zabavno iskustvo i trebao mi je hobi koji će me odvratiti od moje izolacije. Polako moje srce se otvorilo i bio sam ometen u svojoj tuzi zbog gubitka koji jednostavno nije mogao da nestane sam od sebe - kaže on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina (@karina_luvly)

On je kupio i drugu lutku. Lauren se prodavala za 2900 dolara, ali je dobio popust i besplatne dodatke budući da je bio stalni kupac. Samo ih je stavio u kola i poveo obe kod mame.

-  Ove moderne lutke su vrlo realistične i lepe, a ljudi koji sretnu moje lutke obično ih zavole - kaže on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina (@karina_luvly)

Rod radi sve za svoje lutke - čisti ih, kupuje im odeću, oblači ih, šminka i slika. Otkako je kupio Karinu, jako se zainteresovao za fotografiju, a dosta je vremena posvetio proučavanju te teme i objavljivanju vlastitih fotografija na Instagramu. Upoznao je mnoge ljude na društvenim mrežama koji su zainteresovani za fotografiju ili lutke, što mu je pomoglo u jačanju raspoloženja.

- Lično sam otkrio da su mi lutke pomogle u uspostavljanju ljudskih odnosa. Razgovarajući na društvenim mrežama stekao sam neke divne prijatelje. Živim sam, pa je sjajno imati prijatelje s kojima možete razgovarati o ličnim problemima. Prijatelje koje sam stekao zahvaljujući lutkama, jer neki dele moju strast prema fotografiji. Takođe volimo i poštujemo naše lutke i uživamo u tome da izgledaju lepo - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading