KLJUČ NEZABORAVNOG VRHUNCA JE JEDAN KOMAD ODEĆE: Da bi aktivnost bila još ŽEŠĆA na nogama morate imati OVO

Autor:

Lifestyle

09.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parovi uvek traže načine kako da dođu do "velikog finala" i žele da bude što eksplozivniji.

KLJUČ NEZABORAVNOG VRHUNCA JE JEDAN KOMAD ODEĆE: Da bi aktivnost bila još ŽEŠĆA na nogama morate imati OVO

Foto: Shutterstock

Intiman par

Iako neki insistiraju da budu bosi tokom intimnih odnosa, ispostavilo se da bi obuvanje čarapa moglo da bude dobar potez. Ključ uspešnog i eksplozivnog vrhunca je u stopalima.

Prema istraživačima sa Univerziteta u Groningenu u Holandiji, nošenje čarapa u krevetu može pomoći u se*sualnom delu. Sve je u cirkulaciji. Ako držite nožne prste utopljene protok krvi neće biti smanjen, a to je ono što može da ometa vrhunac. Kada se probudite, imaćete bez problema intiman odnos i vrhunac.

Prema studiji, 80 odsto parova koji su nosili čarape u krevetu uspeli su da postignu vrhunac u poređenju sa 50 odsto onih koji su pokušali isto to, ali nisu nosili čarape.

Foto: shutterstock

Kako čarape poboljšavaju intimne odnose

- To će vam pomoći da regulišete temperaturu u stopalima, kao i da opustite krvne sudove kada je hladno - rekla je Šarlot Džonson, stručnjak za intimne odnose i objašnjava:

- Smatra se da čarape mogu poboljšati vrhunac jer kada se poveća cirkulacija krvi, to može igrati ulogu u šansama za vrhunac.

Probajte da se igrate, i pronađite kako poze tako i načine koji vam odgovaraju. Budite kreativni, ali shvatite da je osnova dobrog i kvalitetnog intimnog odnosa zapravo komunikacija. Sve novo i drugačije što želite da isprobate sa partnerom je dobro, ali prvo bi trebalo da porazgovarate kako bi bilo sve znatno prijatnije, piše "My Imperfect life".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading