NAPRAVITE OD VAŠEG MUŠKARCA PRAVU "ZVER" U KREVETU: Posle OVAKVE noći nećete se odvajati jedno od drugog!

Autor: M.O.

Lifestyle

30.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovi mali trikovi će napraviti pravu eksploziju u krevetu.

NAPRAVITE OD VAŠEG MUŠKARCA PRAVU "ZVER" U KREVETU: Posle OVAKVE noći nećete se odvajati jedno od drugog!

Foto: Shutterstock

Prema sprovedenoj anketi, u kojoj je učestvovalo 1.000 muškaraca, njih 44 posto izjavilo je da u krevetu za vreme seksa najviše žele da čuju jednu rečenicu: 

"Molim te, nemoj da prestaneš!“

Mnogi stručnjaci tvrde da je ovo magična formula kojoj muškarcu daje dodatni podsticaj da bude bolji od "samog sebe" i njegovo umeće tada prevazilazi sve moguće granice. 

Ono što je takođe svima jasno jeste to da niko ne voli "mrtvu tišinu" u spavaćoj sobi jer ona ukazuje na to da nešto nije kako treba!

Foto: shutterstock

Muškarci vole samouverene žene

 

Pojačavanjem zvuka u spavaćoj sobi i posezanjem za nekim prljavim rečima, možete napraviti veliku razliku u vašoj igici. 

Većina muškaraca ne mogu da se opuste sa ženom koja je potpuno tiha u krevetu. Žene nema čega da se stide, zato je potrebno da se opuste kako bi muškarac pokazao svoj pun potencijal. 

Muškarac zna da će dobiti glasne uzdahe u krevetu od samouverene žene.

Žensko samopozdanje je itekako zavodljivo i za njima su muškarci spremni ići i na sam kraj sveta. 

Istina je da muškarci nisu toliko sigurni u svoje veštine kada je vođenje ljubavi u pitanju. Ne dozvolite da vas posle seksa pita da li ste uživali, jasno mu dajte do znaja to vašim glasnim stenjanjem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading