TAČNO OVOLIKO MORATE IMATI INTIMAN ODNOS DA BI SE KILOGRAMI TOPILI: Samo muškarci iz jednog grada u Srbiji su na prvom mestu prema IZDRŽLJIVOSTI!

Autor:

Lifestyle

19.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko sagorevate kalorija intimnim odnosom?

TAČNO OVOLIKO MORATE IMATI INTIMAN ODNOS DA BI SE KILOGRAMI TOPILI: Samo muškarci iz jednog  grada u Srbiji su na prvom mestu prema IZDRŽLJIVOSTI!

Foto: Shuterstock

Znamo da se intimnim odnosima sagorevaju kalorije, ali koliko? Da biste sagoreli pomfrit morate imati seks čak dva sata, piše "Sun". Dok na primer, porcija čipsa koja ima 840 kalorija u praksi zahteva odnos koji će trajati sat i 45 minuta. 

Isak Robertson, sa fitnes stranice "Total Šejp" rekao je:

- Važno je primetiti da broj kalorija sagorelih tokom seksa uveliko varira od jedne vrste odnosa do druge. Različiti položaji i njihova brzina mogu promeniti broj kalorija koji ćete sagoreti.

Polovina Britanaca ima seks jednom nedeljno. Ali retko kad traje dovoljno dugo da se sagori ono što ste pojeli. Robertson dodaje:

- Ako želite maksimalno sagorevanje kalorija tokom seksa, onda vam zdrava ishrana i uzimanje vitamina mogu pomoći da duže izdržite.

U proseku parovi za svakih deset minuta sagore 162 kalorije. PorbHub sproveo je jedno istraživanje.

Foto: shutterstock

Par ima intiman odnos u automobilu

Koliko prosečno traje seks kod Srba?

Prema istraživanju Srbi provedu oko sedam minuta i šest sekundi na ovom sajtu te se smatra da toliko mogu i da izdrže u seksu. U SAD - u seks prosečno traje oko deset minuta, a u Velikoj Britaniji devet minuta i 42 sekunde. Po gradovima, Beograđani su najizdržljiviji (7:22), potom ljudi iz Prokuplja (7:16), i na kraju stanovnici Kule (7:12).

Izdrživost nije na tako visokom nivou kao što ćete čuti komentare čim se prvi put nađete u muškom društvu jer ovi podaci govore ipak drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading