ZBOG OVE SLIKE POSTAO JE BIVŠI MUŽ: Žena odmah otkrila tragove prevare čim je poslao fotku - VIDITE LI VI?

Autor: N.J.

Lifestyle

05.07.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog detalja žena je odmah znala da je muž vara.

ZBOG OVE SLIKE POSTAO JE BIVŠI MUŽ: Žena odmah otkrila tragove prevare čim je poslao fotku - VIDITE LI VI?

Foto: TikTok

Na TikTok - u ljudi sve češće dele svoju muku, ova mreža postala je kao neka ispovedaonica gde svako dođe da ispriča nešto svoje. Svakodnevno, susrećemo se sa neobičnim ispovestima prevarenih žena, kako su uhvatile muža u prevari i šta ih je odalo u tim radnjama.

Tako je već duže vreme u centru priče jedne Amerikanka koja je saznala da je suprug vara i to samo na osnovu fotografije koju joj je poslao, verovatno da se "opravda" gde provodi svoje slobodno vreme.

Suprug mi je slao fotografije iz apartmana u kazinu, ali primetila sam neke čudne detalje. Možete li primetiti o čemu se radi? - pitala je ona druge korisnike TikTok - a, priloživši sporne fotografije.

Foto: TikTok

Muškarac koji je uhvaćen u prevari

Na prvi pogled na fotografiji se ništa čudno ne "dešava", jednostavno se muškarac slika u farmerkama i majici. Ali zagledajte se bolje. On ne nosi burmu, a pored lavaboa stoje i pegla za kosu i češalj što sigurno nije deo hotelske opreme. To ukazuje da je prevario suprugu, ili postoji neko drugo i verovatno ne tako realno objašnjenje koje bi moglo da potkrepi njegovu priču. Bilo kako bilo ova žena očigledno nije pala na opravdanja čak i da su se desila, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading