PETAR SE OŽENIO I ODMAH NAKON TOGA RASTAVIO: Sada sa NJOM vodi život koji svi OSUĐUJU ali njih baš briga!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je mnogima takav način života nezamisliv njih dvoje žive svoju bajku.

PETAR SE OŽENIO I ODMAH NAKON TOGA RASTAVIO: Sada sa NJOM vodi život koji svi OSUĐUJU ali njih baš briga!

Foto: Instagram/printscreen

muz i zena

Petar Bač i Bjanka Turetska su se venčali 2021. godine, šokirali su sve nakon što su se rastali odmah nakon venčanja. Odnosno svako je nastavio da živi u svom stanu. 

Bjanka je iz Bruklina u Americi a njen muž živi na Menhetnu. Tvrde da su jednako srećni što su se odlučili na ovakav za sve ostale čudan potez. Ona već deset punih godina živi u svom trenutnom stanu sa svojim mačkom.

 

 

Petar je ostao da živi sa svojim sinom tinejdžerom u svom stanu.  

Obzirom da prvi put kažem 'da' u 42. godini, to znači da već imam izgrađen sopstveni život. Sleđenje tradicionalnih pravila nikoga ne bi usrećilo. Zašto moramo da živimo po starim pravilima? Zašto ne bismo mogli da smislimo život kako mi želimo? Ko to određuje kako treba da izgleda dobar brak? - rekla je Bjanka, a prenosi ''Today''.

 

 

Do ove po njima, genijalne ideje su došli kada su shvatili da je Petrov sin alergičan na mačke. 

 

 

Iako se tinedžer skoro odselio zbog fakulteta, ipak su nastavili da žive odvojeno, jer im očigledno takva situacija odgovara. 

Bjanka i Peter provode nekoliko noći nedeljno zajedno u jednom od njihovih stanova, pre nego što se vrate u svoj stan kako bi uživali u svom prostoru.

- Većina ljudi kojima pričamo o našoj neobičnoj životnoj situaciji prilično brzo pređu od iznenađenja do znatiželje do, u nekim slučajevima, male zavisti- izjavila je.

Iako su zajedno već skoro šest godina, sakodnevne večeri izgledaju kao da su na sastanku poput nekog mladog para. Iako Peter sada traži stan malo bliže prebivalištu svoje supruge u Bruklinu kako bi skratio vreme putovanja.

- Mislim da je baš ovakav život tajna naše sreće. Nisam ovo ovako očekivala, ali po meni ovakav brak je puno bolji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading