REPREZENTATIVCI SRBIJE PROŠETALI RAZGRADOM! "Orlovi" ispoštovali tradiciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije će u okviru trećeg kola kvalifikacija za EURO 2024. igrati protiv Bugarske.

REPREZENTATIVCI SRBIJE PROŠETALI RAZGRADOM! "Orlovi" ispoštovali tradiciju! (VIDEO)

Foto: fss.rs

Srpski reprezentativci su kao po običaju na dan utakmice išli u šetnju gradom, gde su obavili i kratko razgibavanje koje je bila pod komandom kondicionog trenera Kacuhito Kinošija.

Jutro na dan kada se igra ova utakmica je bilo kišovito, ali to nije omelo srpske fudbalere da odrade ovu rutinu koja se praktikuje od kada je Dragan Stojković na mestu selektora.

Foto: fss.rs

Piksijevi "orlovi" su obišli Razgrad pre utakmice

- Uobičajena šetnja pre ručka i istezanje pod komandom kondicionog trenera Kacuhita Kinošija, odrađeni su u blizini hotela Kartun u kome je naša ekspedicija smeštena uoči meča sa Bugarskom - stoji u objavi FSS.

Republika

Foto: fss.rs

srpski reprezentativci u šetnji

Duel Srbije i Bugarske na programu je od 20.45 na stadionu u Razgradu, Piksijevi izabranici posle dve odigrane utakmice su na prvom mestu sa šest bodova, dok su naše istočne komšije na poslednjoj poziciji sa samo jednim bodom.

"Orlovi" su u prvom kolu savladali Litvaniju sa 2:0, dok je u drugoj rundi istim rezulstatom pobeđena Crna Gora u Podgorici.

Foto: fss.rs

Andrija Živković, Filip Đuričić i Filip Mladenović

Protiv Litvanaca na Marakani, strelci su bili kapiten Dušan Tadić i njegov imenjak iz Juventusa Vlahović, a na gostovanju "sokolovima" oba puta mrežu domaćina je zatresao napadač "stare dame" iz Torina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading