KRSTAJIĆ DOČEKAO PIKSIJA I "ORLOVE"! Srdačno se pozdravio sa Džajićem, pa napravio "bokserski" ŠOU sa Bjekovićem! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je na poprište večerašnjeg meča sa Bugarskom (20.45).

KRSTAJIĆ DOČEKAO PIKSIJA I "ORLOVE"! Srdačno se pozdravio sa Džajićem, pa napravio "bokserski" ŠOU sa Bjekovićem! (VIDEO)

Foto: fss.rs

Piksi i Krstajić

"Orlovi" će pokušati da protiv istočnih komšija nastave sjajnu seriju, posle dve startne pobede u kvalifikacijma za Evropsko prvenstvo i pokušaju da već sada "otpišu" izabranike Mladena Krstajića iz trke za odlazak u Nemačku.

Bivši selektor Srbije je sedeo na klupi naše reprezentacije na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, kada je uspeo da zabeleži jednu pobedu u grupi i dva poraza, čime smo i završili takmičenje u ranoj fazi.

Foto: fss.rs

Dragan Stojković Piksi i Mladen Krstajić

Oprobao se kasnije Krstajić u više klubova, bio je u izraleskom Makabiju, zatim u Superligi vodio TSC iz Bačke Topole, odakle je preuzeo dužnost selektora Bugarske, ali mu od dolaska ne cvetaju ruže.

Uprkos tome, Krstajić je sa osmehom na licu, kao pravi domaćin ugostio kolegu i nekadašnjeg saigrača iz nacionalnog tima Dragana Stojkovića Piksija, kao i ostatak Fudbalskog saveza Srbije.

Mladen se srdačno pozdravio sa selektorom "orlova", zatim i predesdnikom FSS Draganom Džajićem, a na kraju i potpredsednikom saveza, Nenadom Bjekovićem.

Republika

Foto: fss.rs

 

Njih dvojica su tom prilikom priredili i mali bokserski spektakl, na oduševljenje prisutnih, koji su se lepo zabavili i nasmejali, budući da se radilo o šali velikih prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading