EVO KOLIKO PUTA GODIŠNJE SRBI IMAJU INTIMNE ODNOSE: Jedna zemlja mnogo više od nas voli da raspali strasti u krevetu i oni su na ČELU LISTE

Autor:

Lifestyle

16.06.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeste li nekada razmišljali koliko često se parovi u Srbiji prepuštaju čarima u krevetu?

EVO KOLIKO PUTA GODIŠNJE SRBI IMAJU INTIMNE ODNOSE: Jedna zemlja mnogo više od nas voli da raspali strasti u krevetu i oni su na ČELU LISTE

Foto: Shutterstock

Sve češće piše se o nekim pravilima, rangiranju i željama u intimnim odnosima. Činjenica je da pravila uglavnom ne postoje kada je reč o seksu već bi svako trebalo da radi ono što mu prija. Jednim istraživanjem bavio se Dureks i otkriveno je da je svetski prosek 103 seksualna odnosa na godišnjem nivou.

Na samom dnu tabele su Japanci sa 45 odnosa godišnje, a kada je reč o Evropi mnogi su se iznenadili što je na poslednjem mestu Švedska sa 92 puta u kojoj se između ostalog prvi put organizuje Evropsko prvenstvo u intimnim odnosima na kom će učestvovati i učesnica iz Hrvatske Marija Zadravec.

Foto: Shutterstock

Muškarac nakon intimnog odnosa

Šta je sa Srbijom?

Inače, Srbija je na trećem mestu kada su u pitanju intimni odnosi, odnosno srpski parovi upražnjavaju seks 128 puta godišnje, što je skoro tri puta više od Japanaca. Iznad Srbije su Hrvati koji imaju odnose 134 puta godišnje. Na prvom mestu nalazi se Grčka sa 138 odnosa na godišnjem nivou. Inače, kako je NBC portal preneo srećni parovi imaju odnose oko jednom nedeljno, a to je zapravo 54 puta godišnje. Inače ta brojka mnoge je iznenadila jer se očekuje da srećni parovi imaju mnogo češće seksualne odnose, ali ne.

Neki tvrde da je ovo savršena brojka jer se taman "poželite" i strasti u krevetu se raspale. Takođe, prema istraživanju parovi koji imaju seks više od jednom nedeljno nisu ništa srećniji niti zadovoljniji kako u krevetu tako i generalno u odnosu to jest u braku ili vezi.

Foto: shutterstock

Žena ima orgazam

Koje poze žene ne vole?

Časopis "Muško zdravlje", sproveo je istraživanje na 1200 žena koje čitaju časopis "Žensko zdravlje" i objasnili su koje poze u seksu žene najmanje vole.

Najgore rangiran položaj je na sve četiri

Prema seksualnom stručnjaku Sari Gotfried, ovo je najbolniji položaj u seksu. Problem može biti u nabijanju grlića materice, zbog čega je duboka penetracija u ovom slučaju gora od kratke i plitke.

Pored toga, preostala tri položaja koja nisu omiljena ženama su kada je žena na vrhu, obrnuta kaubojka i misionarska poza.

Objašnjenje je da su ove dve kada je žena na vrhu zapravo poze za one koje bi volele da su dominantne, a ako niste sigurne i nemate samopouzdanja sama ideja da vas neko gleda neće vam se svideti. Sa druge strane, misionarska poza zavisi od toga koliko je muškarac obdaren. Ovo je položaj kada se pravo mesto slabije stimuliše (ako druga strana nije obdarena). Prema Landi, misionarska poza oslanja se na stimulaciju. Ako stimulacija nije dovoljno jaka, stvari mogu brzo krenuti naopako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading