LUDILO U "GRADU GREHA": Nagetsi i Jokić i dalje slave titulu! Nikola u NESVAKIDAŠNJEM izdanju (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

19:52 >> 21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as i družina uhvaćeni u provodu.

LUDILO U "GRADU GREHA": Nagetsi i Jokić i dalje slave titulu! Nikola u NESVAKIDAŠNJEM izdanju (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/@johnnykats

Košarkaši Denver Nagetsa postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89.

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Košarkaši Denver Nagetsa su imali sjajnu paradu u svom gradu, pred nekoliko stotina hiljada ljudi, dok su žurku odlučili da presele i u "Grad greha". Jokić je zajedno sa svojim saigračima imao žurku na kojoj je bio jedan od najveselijih.

Mnogobrojni snimci iz Las Vegasa postaju da je bilo i alkohola, kao i plesa i zabave, a sve je dokumentovano u nekoliko video snimaka.

Na jednom se vidi kako je Jokić i zaigrao, kada je umalo i pao, ali ga je zadržao jedan od saigrača. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video snimcima u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading