KRENUO BORJANOVIM STOPAMA: Ofanzivac karijeru nastavlja u Slovačkoj!

Autor:

Sport

16.06.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozajmica se pretvorila u dugogodišnju saradnju.

KRENUO BORJANOVIM STOPAMA: Ofanzivac karijeru nastavlja u Slovačkoj!

Foto: Starsport

Željko Gavrić

Godinu dana provedenih na pozajmici u DAC Dunajskoj Stredi bilo je dovoljno da Željko Gavrić (22) ubedi rukovodstvo slovačkog kluba da otkupi njegov ugovor od Ferencvaroša i dogovori sa Zvezdinim detetom saradnju do leta 2026. godine.

 

 

- Uprava DAC-a dogovorila je sa Ferencvarošem transfer srpskog fudbalera i otkupila ugovor od šampiona Mađarske. Sa 22-godišnjim ofanzivcem, koji je sa nama od prošle jeseni, ugovor je potpisan do juna 2026. godine - navedeno je u saopštenju.

Gavrić je u redovima slovačkog tima upisao minute na 16 utakmica i postigao četiri gola uz dve asistencije, a pošto je parafirao ugovor istakao je zadovoljstvo zbog ukazanog poverenja.

- Moja odluka je bila brza i jasna. Osećam se odlično u Dunajskoj Stredi i smatram da imamo tim za visoke domete. Uzbuđen sam što se moja karijera nastavlja u ovom klubu, gde sam okružen odličnim saigračima i trenerima. Uveren sam da nas očekuju značajni uspesi u narednim sezonama - rekao je mladi ofanzivac.

Gavrić je dres Crvene zvezde zamenio za Ferencvaroševim leta 2021. godine. Mađari su crveno-belima platili obeštećenje od 1.200.000 evra, a posle sezone u kojoj je odigrao 15 utakmica prosleđen je na pozajmicu u Slovačku u kojoj će nastupati do 2026. 

Sledeće sezone pored Gavrića u slovačkom šampionatu gledaćemo i golmana Crvene zvezde Milana Borjana. Reprezentativac Kanada braniće za Slovan kao pozajmljen fudbaler crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading