SAMO SE TEŠI DA JE BILO TAKO! Otišla da iznenadi dečka, pa saznala gorku ISTINU, a onda joj se javilo još nekoliko devojaka i POTVRDILO PRIČU

Autor:

Lifestyle

06.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada se dobrota ne isplati.

SAMO SE TEŠI DA JE BILO TAKO! Otišla da iznenadi dečka, pa saznala gorku ISTINU, a onda joj se javilo još nekoliko devojaka i POTVRDILO PRIČU

Foto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

I sami ste sigurno bar nekada bili svedoci činjenice da se dobrota ne isplati uvek. To ne znači da bi trebalo promeniti način ponašanja i odnositi se ružno prema ljudima. Ovde je reč o ljubavnom odnosu i devojci koja je želela da iznenadi dečka i pokaže mu da brine za njega. Da bi pokazala koliko je brižna devojka ustala je pre njega rano ujutru i otišla da ga iznenadi.

Naime, ona mu je spremala hranu jer je imao rano praksu ujutru i pripremila sve kako bi odnela. Jedna devojka napisala je u videu na TikTok - u:

- Ustala sam u šest da mu odnesem (hranu) dok spava jer ne stigne da doručkuje pre prakse - pisalo je.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena se ljube

Onda se u priču uključila devojka koja je isto radila, i objasnila:

- Ja sam ovo jednom uradila, pa sam saznala da je spavao kod druge devojke - kaže ona iskreno.

Ispod videa devojke nisu mogle da prestanu sa komentarisanjem, a uključile su se i one koje su i same ovo doživele. Nekoliko devojaka javilo se u komentarima pa su potvrdile da se ovako nešto često događa, te da su i one bile žrtve slične prevare:

"Isto", "Tako je bilo i meni", "Neko mu je pre tebe dao da jede", "Muško, što su devojke bolje prema njima, oni su gori. Idu kod one koja ih ne ferma ni 2 odsto", "Samo se teši da je prespavao", bili su samo neki od komentara.

Šta biste vi uradile da ste na mestu ove devojke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading