"OKRUTNO I SEBIČNO" Bračni par nije mogao da dobije dete, usvojili dečaka pa ga VRATILI - baka otkrila razlog, ne može da dođe sebi!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.04.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usvojili su dete, a ono što su dalje uradili je strašno za dečaka.

"OKRUTNO I SEBIČNO" Bračni par nije mogao da dobije dete, usvojili dečaka pa ga VRATILI - baka otkrila razlog, ne može da dođe sebi!

Foto: Shutterstock

Baka jednog dečaka ispričala je u svojoj ispovesti za "Sun" šta su njen sin i snajka uradili sa detetom kojeg su usvojili. Sve što se dogodilo nju je izuzetno potreslo, zbog čega je odlučila da potraži savet.

- Kada su moj sin i njegova supruga usvojili malog dečaka, jedva sam čekala da ponovo postanem baka. Ali samo dva meseca kasnije, vratili su ga. Srce mi je slomljeno i ne mogu se nositi sa tim - počela je priču.

Inače, ona ima 69 godina, i kako kaže udovica je pa živi za svoju porodicu.

- Već imam dvoje unučadi od ćerke, ali moj sin (38) i njegova supruga (39) imali su problema sa plodnošću. Kad su mi rekli da im je odobreno usvajanje i da će dobiti petogodišnjeg dečaka, nisam mogla biti srećnija. Bio je predivan i rastopio mi je srce. Ali dečak je došao iz teškog okruženja i ubrzo je počeo da pokazuje agresivno ponašanje -  imao je napade besa, bacao hranu, razbijao stvari kako bi privukao pažnju - nastavlja i dodaje:

Foto: Unsplash/ Caleb Woods

Dečak se igra kockicama

- Supruga mog sina rekla je da se ne može nositi s tim i da on ima više problema nego što joj je rečeno, a socijalna služba ga je vratila u dom za decu. Nisam mogla da prestanem da plačem, tugujem za njim. Ljuta sam na svog sina i njegovu ženu jer su odbacili to jadno dete, to je tako okrutno i sebično. Biti roditelj nikad nije lako i osećam da mu je samo trebala ljubav i strpljenje. Volela bih da sam ga mogla sama usvojiti - završava ona.

Savetnica joj kaže:

- To što se dogodilo, zaista je tužno. Ali dugoročno gledano, za dete je bolje da ne bude s roditeljima koji ga ne žele i ne mogu ga kontrolisati. Pomoglo bi da razgovarate sa nekim stručnim licem da biste rešili svoja osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading