MUŽA SAHRANILA PA SAZNALA DA JE ŽIV: Htela da se ubije zbog njega, a on lažirao smrt i sve zbog ovoga!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen suprug je lažirao smrt da bi imao "novi život" - šta mislite zbog čega?

MUŽA SAHRANILA PA SAZNALA DA JE ŽIV: Htela da se ubije zbog njega, a on lažirao smrt i sve zbog ovoga!

Foto: TikTok/ anessarossii

Anesa

Anesa Rosi potpuno je zaprepastila javnost svojom ispovesti koju je podelila u videu na TikTok - u. Naime, nju je kontaktirala policija iz Majamija da kažu kako su pronašli telo njenog supruga i da je mrtav, odnosno, izvršio je samoubistvo. 

Ona je sa porodicom planirala sahranu, tražili su kovčeg. Svi su bili šokirani da se to dogodilo. Kroz video saznajemo da ona nije bila preterano bliska sa njegovom porodicom, zbog čega oni traže da ne dolazi na sahranu kako njihovi "površni" odnosi ne bi eskalirali. Ipak, ona je nastavila materijalno da pomaže njegovoj porodici oko sahrane.

Takođe, rekla je kako su im odnosi kao paru dosta zahladneli, te da su pred "smrt" bili emotivno udaljeni.

Foto: TikTok/ anessarossii

Anesa priča u videu na TikTok - u

- Veruješ da je muž 22. januara sebi oduzeo život. Živiš mesecima užasno jer misliš da si i ti kriv za to što se desilo. Jednog dana onda odeš na TikTok i neko ti napiše "Proveri poruke" jer su tu informacije o tvom suprugu. Otvoriš poruke i saznaš, ne samo da ti je muž živ, nego živi u Meksiku sa ženom koja mu je ljubavnica već 6 godina i sa kojom ima aferu - pričala je ona sama o sebi u videu.

Istakla je da je šokirana, posramljena, zapanjena, ljuta i uzrujana, kada je saznala da se njen suprug pretvarao da je mrtav.

@anessarossii This man can make any allegations he wants at this point and i dont care to clear it up. Anyways, take care brush your hair #anessarossii ♬ original sound - Anessa Rossi

Njena optužba izazvala je buru na Internetu. Većina ljudi savetovala je ženu da traži odštetu, dok su drugi dovodili u pitanje validnost njene priče. Oni koji su bili skeptični povodom dopisivanja njegove porodice i nje, tražili su dokaz gde govore da ne dođe na sahranu, a ona je objasnila da je razgovor bio verbalan, prenosi "Your tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading